0 oy
824 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
allah yokluklarını göstermesin .... fakat .. çok yoruldummm kozım 3 yaşını 2 ay geçiyor oğlum 5 aylık çıldırmak üzereyim kızım tek büyümesin dedik kardeşi olsun dedik hata mı ettik ,:) 

vallahi takatim kalmadı 25 yasındaym gel gör sanki 20 tane çocuk bakıyorum okadar yorgunum kızım yemek yemez onun peşinde dolanırım üstüne oğlan kucaktan inmez ... :( of allahım 

bana dua ediinn dostlar Rabbim ferahlığa kavustursun

31 Cevaplar

0 oy
(1,154 puan) tarafından
Valla üst üste çocuk yapanların mantığını anlamıyorum. ya birinci çocuğunu büyüt ona ilgini ver sendrmlarini atlat zaman geçir sonra sakin kafayla çocuk yap. hani diyorlar ya üst üste çocuk yapmak çok iyi beraber büyüyorlar. Onlar büyürken bide gelin bize sorun her türlü çocuk bakmak çok zor. Valla benim yengem şuan evde nasıl ağliyor hiç bişey yapamıyor. Hiç dışarı çıkamıyor hayatı çok kısıtlanmış durumda. Birini uyutuyor diğeri ağlıyor biri yediiryor diğeri aç birinin altını degsiyor diğeri de değiştiriyor çok zor bence
-Reklam-
0 oy
(590 puan) tarafından
ben 2 ayda kafayi yediysem tek basima seni dusunemiyorum allah yardimcin olsun 
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Bizim bir tane 5.aynina girdi biE yetiyor valla tek ugrasilmaz o pert oluyoruz  
0 oy
(47 puan) tarafından
Dün tlc de Bi aile izledim 3 normal bir de altızları olmuş evde çocuk kaybediyorlardı izlerken daraldım şimdi senin postu okuyunca aklıma geldi her çocuk huyu suyu bir değil eşinden de yardım al ya da aile çevrenden haftasonu olsa biraz ilgilensin baksınlar sen nefes al rahatla ki onlarla daha iyi ilgilen belli Bi aşamadan sonra sinir atakların oluyor ya da baş ağrıların farklı hastalıkların stres faktörlü akşam eşin gelince bile o ilgilense rahatlarsın 
0 oy
tarafından

Oğlum 23 aylık kardeş olsun diye düşündük bir aylık hamileyim bu postun üstüne şuan hislerim karıştı:D

0 oy
tarafından
Benim bi taneyle her yerim agriyor dayanamiyorum allah yardimcin olsn
0 oy
(137,589 puan) tarafından
ben zorlanmiyorum     
0 oy
(966 puan) tarafından
Aynısını sabah düşündüm kızıma kardeş olsun diye.postunu görünce vazgeçtim.beklesin iki sene kadar.
0 oy
(3,881 puan) tarafından
Bnde ikinci korkuyorum yapmayı. Daha 1.5 yaşında yurumedi yürüsün hastalığı geçsin ferahliyinca  3 yaşında yaparım diyorum ama zor büyütmek cocuk
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Benim de 3 yaşını 3 Ay gecik oğlum var bizde kardeş yapalım dedik 3 aylik oğlum var 3 gündür mahvetti beni uykusuzluktan Rabbım yardım etsin bize

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 68 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mersin_33 (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 240 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 303 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.