0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar bisey soracm ya ilk once lütfen tepki verckler yorum ypmasinn  tutamiyosunuz kndinizi cocgnz icn fln filan . Simdi  bebim 2 gebeligm ilkinde erkn dogm oldu kaybetim ve tekrar gebeyim şuan12 hafta icndeyim  ve 13 sonunda rahim agzina dikis atilack  esim gurbete calisiyor  1 bazn 2 ayda bir eve geliyor şuan 2 ayi bitmis bile ve eve gelecek   gerckten utanark soruyorm ama burda cok yorum gordm belki yarfim edrsiniz diye sorayim dedim    dikis önlem amacli atilacak  ve tabi 2 aydr esim olmadigi icin  geldigmde iliski istemeside norml   ikimizde korkuyorz bi tarftan bisey olur diye ama  ne kdrr  iliski yapmiycz deskte geldigi zamn   ister yani benm sorum şu  boyle  acaba eger olursada iliski bir sorun olurmu bi defadan  bide doktor da 3 tane degstrdm bi tanrye sordum  ben ilk haftalar önermiyorm defi o zmn 6 haftaliktim simdi bilmiyorum ki bi tarftanda korkuyoru 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Tahminen ilişki yasak derler ama yine de bir doktorunuzla konuşun bence
-Reklam-
+4 oy
(6,081 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Neden uçkurunuzu düşünüyorsunuz rahim agzi yetersizligi var demek dikis atilcak ne gerek var 9 ay sabredin yani ilişki olmasada olur bu durumda
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Düşük tehliken varmış daha önce de düşük yapmışsın sakın böyle bişey yapma
tarafından
Erken dogum yaptim 24 haftalik
(4,214 puan) tarafından
Olsun değer mi 3 dklık zevk için bebeğini riske atmaya ben olsam aklıma bile gelmezdi eşimin bile gelmezdi
tarafından
Degmez tabiki   erkn dogmdn sonra pskolojim alt ust oldu 1 yil 3 ay arayla grbr kaldm bana sanki  10 yilms gibi geldi  2 aydr gormesigimz icn zaten bu konuyu knstk iliski olmiyck ama sadece yani   bi zevf oda   ya olirsaa korktugm icn ztn buraya sormk istedm
(4,214 puan) tarafından
E tamam canım kendi sorunun cevabını kendin vermişsin zaten hala bi umut bekleme burda sana bişey olmaz ben yaptım deseler ne değişcek inşallah evladını sağ salim kucağına alırsın
tarafından
Ne biliyim cok yorim gordum aciklayici yorumlar vardi bnde  sorayim dedm de ztn pisman oldum..  amin insalh Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Neden dikiş atılacak anlayamadim canim.
tarafından
Ilk gebeligim 24 hafta erken dogm oldu  o yuzden 13 haftada dikis atilacl
tarafından
Anladım Allah yardımcın olsun canim
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Linçebecek ne var ki burda anlamadım 

Ama yapmadan önce iyi bi doktora danis danışmadan sakın yapma
tarafından
Lincliyen cok insan var sabredemiyon bilmem tutamiyon mu kndini gibisindn
0 oy
(412 puan) tarafından
Tedaviyle hamile kaldım 33 haftalık hamileyim yaklaşık 35 haftadır ilişki filan yok bize Dr de yasaklamadi önlem amaçlı yapmadık ki ona rağmen 32. Haftada rahim ağzimda baya kısalma oldu erken doğum riskim var yatıyorum sürekli ki erken doğup kuvezde kalmasın bebeklerim ki senin erkn dogum öykün var şuan bı problem olmasa bile önlem amaçlı atılsa bile emin ol öyle olup erken doğum yapan o kadar çok insan varki asla riske atma derim o dikişin bile garantisi yok bı anda açılıp doğum basliyo bile 
tarafından
O kdr haklisin ki
0 oy
(585 puan) tarafından
Sakın canım Rahim ağzı kısalığı da zaten ilişki yasak bir de sana serklaj yapılacakmış çok tehlikeli doktor söylüyor zaten yasak diye
tarafından
Kislma faln oyle bir tani konulmadi 12 hftaligm rahim agzi boyuna hic bklmadi sadece  ilkinde 24 hafta erkn oldu diye bunda onlem amacli oda bazi doktor atma dedi bazilari at dedi atmayi terch etim
0 oy
(39 puan) tarafından
Benimde 13 haftalıkken dikişim atılmıştı wc harici kalkmak yasak ilişki yasak  ben doğum yapana kadar ilişki falan olmadi önemli olan bebeklerimizin sağlığı o kadar dikkat etmemize rağmen 31 haftalıkken doğum yaptım ikizlerim dünyaya geldi biri 34 gün diğeri 37 gün kaldı kuvezde yenidogsn yoğun bakım onunde beklemek o kadar zor ki yaşayan bilir çok şükür ki sagliklilar yanimdalar 21 aylık olduk bile bence sizde bebeğinizi düşünün çok dikakt edin hicbisey onlardan önemli degil
tarafından
Dikis yok şuan 9 gun sonra olack ben gebeligm ilk ayindn beri ztn hic bi sekilde ev isi ypmiyorm sadece wc banyo bide bazn guneste otruyorn o kdr
0 oy
tarafından
dikis dusuk icin atilacak o yuzden uygun olmaz.. 
tarafından
Erkn dogum onlemk icn
tarafından
12 haftayken yapiliyorsa riske atmamak laxim
tarafından
9 gun sonra dikis atilack şuan 11+4 hftlk
0 oy
(13,597 puan) tarafından
Uzak durun ilişkiden benim de ilk gebeliğim riskliydi yasaktı 9 ay hiç olmadı sizin bir de serklaj dikişiniz olucak düşme tehlikesi çok fazla 
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Uzak durcaksiniz bu kadar basit 
tarafından
Demesydin bilmiyodum  uzak durmayi sadece bi hevestir  2 aydr gprmuyorz birbirimizi ya olursa ne olur diye soruyorm
(45,036 puan) tarafından
Kendin bilirsin
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Doktor yasaklayacaktır büyük ihtimal doğuma kadar o yüzden en iyisi doktora sormak
0 oy
(134,009 puan) tarafından
tehliken varken oyle bisi yapma
0 oy
tarafından
Yani baştan onu demeyın bunu demeyın demısssın sende bılıyosun denılcek bellı cınku kayıplarınız var 2-3 ayda bır gelse nolur 10 senede bır gelsınbırsey olmaz tutun bıyerınızı ya 
tarafından
Boyle senin gibi    konusanlar konusmasn diye belirtimm zaten  yorum yapmana gerkk yok bi yerinizi tutun nedr  bi kayibim var    sadece sormk istedm doktor is yapmamam konusunda  faln herseyi soyledi iliski soylemedigi icn  anlaayisli insanlara sormk istedim senin  gibi bi yerinizi tutun diyenlere  yorum yapin demedim ztn aciklayici bi yorum yapmiyacksan yapma
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ne olursa olsun tehlikeli bence. Sakın riske atmayın. Olmasa da olur o iş. Bak daha önce kaybın da olmuş. Dikiş olursa zaten yasaklıyorlar sanırım. Ama olmasa da tehlikeli olur. Kocan da anlayışlı olur herhalde
tarafından
Dikisliyken yask oldugunu biliyorm ama dikisten oncesini bilmiyorm esim ztn o konuda anlayisi olur oda istemiyor ztn oyle bisey ama zaten gurbete calisiyor 2 ayda bir geliyor ben yaaa olirsa oyle bisey ne olur diye sormk istedm ztn  diksie 9 gun kaldi dikisten sonra kesinlikle oyle bir dusunde onda ve bnde olmazzz bile dikisten oncesini kastetmek istedim
(2,493 puan) tarafından
Bence öyle bir şey varsa dikişten öncesi de tehlikeli olur.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Lavanta... (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 15 göst.
+1 oy
2 cevap 40 göst.

410,026 soru

12,327,775 cevap