0 oy
696 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim üvey kız gene  bugün kütüphane ye gitmiş saat 18 de gelmiş .diyor yemeği yapmışsın evi supurmussun çamaşırları yikamissin.ne var bunda diyebilirsiniz . Yani bebeğim var durmuyor bunaldım bide gelip onun kontrol eder gibi konusmasi sinir ettti ya

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kaynana derken :angel: üvey kızına mi dedin kız 

tarafından
He kaynana gibi odaları dinler herşeye muhalefet olur bebeğe karışır
-Reklam-
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Kaç yaşinda?
(12,151 puan) tarafından
23 yaşındaydı sjsjsj
(1,945 puan) tarafından
Artik degil mi:) buyukmuste zor olur ya kaynanandan beterdir o. cok mu sevdin kocanı sonuçta büyük sorun bence çocuklu olmasi cok düsünülmesi gerekir
tarafından
Evet çok sevdim sevgiyi sonuna kadar hak ediyor da .zaten onun kızı olmasa ne arkadaş olur nede konuşurum kişiliği bana çok ters
(1,945 puan) tarafından
Mutluluklar o zaman esin iyi olmasi yeterli sonucta yakin zamanda kendi hayatini kuracak yaşta eşin içinde alttan almaya devam
(130 puan) tarafından
Bı adamın kızını da sevmiceksen adamla niye evlendinki Allah'tan küçük değilmiş sıkıntı yasayacakmis kız senle
0 oy
tarafından
Aboo kac yasinda 
tarafından
23 yaşında
tarafından
Benim yaşimdayms ya :D
(3,597 puan) tarafından
Bendende iki yaş büyükmüş ssjsjsjjss
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Allah razı olsun bide senin elinden iş goreydik iyiydi deseydin ya .
tarafından
Ben öğle demedigim için cesur zatem
0 oy
tarafından
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında 
0 oy
(3,597 puan) tarafından
Kız ben bu kızı çok merak ediyorum ilk başta sana çok tepki verdim merak ettim bu kızi
tarafından
Ya bazen bende kendimi haksız buluyorum ama çok itici yani tavrı belki iyi niyetli söylüyor ama konuşma tarzı insana kötü hissettiriyor
(3,597 puan) tarafından
Belkide hani küçük olsa yine Altan al derim ama artık buymuş kız evlendirsenize onu ahahah
0 oy
(3,592 puan) tarafından
Üvey öz fark etmiyor inan 17 yaşında kızım senin üvey kızdan beter bize kök söktürüyor
tarafından
Ama işte bunun ergenlik hiç bitmiyor küçük desen tavirlarina küçük değil büyük desen büyük değil
0 oy
tarafından
Seninki tam kaynana olmuş 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Kötü niyetle dememiştir cabim yapmışsın ne guzel diye demistir
0 oy
(164,072 puan) tarafından
senin kizi merqk ediyom

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 240 göst.
4 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aniskomhakli (1,240 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 545 göst.
19 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mutluluk63 (626 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,351 soru

24,400,037 cevap

350,071 kullanıcı

...