0 oy
1,177 göst.
Diğer kategorisinde (1,826 puan) tarafından

........................ image

15 Cevaplar

+1 oy
(300 puan) tarafından
Allahin izniyle bebeğim kesin erkek olursa ismi Muhammed olacak. Muhammed ismi koymayin cocuga ağır gelir kaldiramaz ismine layik olmazsa soz günaha girersiniz gibi söylemler kafirler tarafindan yapilan bi oyun her meselede oldugu gibi gavur bundada gavurlugunu yapmış yani.
-Reklam-
+1 oy
(46 puan) tarafından

Benim oğluşumun adı Muhammed Ali olacak Allahn izniyle

<3

+1 oy
tarafından
muhammet mirza :)) 
+1 oy
tarafından
Kesinlikle birisi taş atmış vakti zamanında herkes hala o yolda.. Ama yol yanlış. Çok güzel olmuş paylaşman teşekkür ederim şahsen.

Ve oğluuum MUHAMMED KEREM ❤️❤️❤️
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Neden sakıncalı olsun ki Cook guzle Bi isim 
(1,826 puan) tarafından
Hakaret ederler tasıyamaz falan diye dusunenler de var o yuzden dedım bilinsin
(843 puan) tarafından
Hakaret eden kendine eder zaten canım boşver çok güzel bir isim oğlum olursa inşallah bizde koyarız
(12,776 puan) tarafından
Tmm da hakaret isme etmiyo ki sonuç ta işi için ediyo o zaman kuran sa geçen hiç Bi isim konulmamasi lazin
0 oy
(14,489 puan) tarafından

Harikasın bu yüzden oğlumun adını Muhammed Faruk koydum :) 

(1,826 puan) tarafından
Ne guzel masallah allahın sevdıgı kulu olsun ınsallah
0 oy
tarafından
Oğlumun adı Muhammed Ali..Allah adıyla yaşamayı nasip eder inşallah
tarafından
Sağol canım:)
tarafından
Senin oğlana da herkes Muhammed Ali Kley diyor mu:) boksörluge ozenir diye korkuyorum isminden dolayı ..:(benim oğlumun adı son ana kadar Mehmed Alp 'ti ..son anda Muhammed Ali ye çevirdik :)
(466 puan) tarafından
Ne güzel bir isim olmuş öyle ya adıyla yaşasın ınsallah mutlu huzurlu
tarafından
Amin canım inşallah .aminnn herkesin yavrusu
(49 puan) tarafından
Mustafa Efe ile Muhammed Ali arasında kalmıştı eşim. Ben kazandımm
0 oy
(5,519 puan) tarafından

Cok cok guzel bir isimm<3

0 oy
(178 puan) tarafından
 canım bende batın koydum 99 isimlerden biri haya çene dinliyorum   6 aylık olmuş  aman insanlar böyle çekemiyor mu anlamiyrum
0 oy
(343 puan) tarafından
Benim oğlum unda adı Muhammet Serhan eşim yanlışlıkla kimlikte Muhammet yazmış Muhammed olması gerekiyor acaba aynı olurmu 
(225 puan) tarafından
Hangi niyetle koyduysanız o olur niye olmasın ismiyle yaşasın ınşaallah
(343 puan) tarafından
Amin cnm. Aynıdır inşallah niyetimiz oyleydi tabiki
(225 puan) tarafından
Niyet önemli tabiki
(346 puan) tarafından
Muhammet ismi kuranda gecmez canim peygamber efendimizin isminin yerinede gecmez ama niyet onemli tabi degistirme sansiniz varsa degistirin bence
(225 puan) tarafından
Tabi değiştirme şansı varsa daha iyi olur
0 oy
tarafından
Sakıncalı degil.ama konuldugunda gercekten dikkat edilmesi gereken bi isim. Cocuk büyütmek büyük sabir ister ama ismi Muhammet olucaksa daha büyük bi sabir ister. Rabbimin en sevdigi kulunun ismini taşıyan kula ne ses yükselir ne el dokunur bence.
(1,826 puan) tarafından
Bu karsıdakı muhatap olacak insandan sorulur neticede durumla ilgili hadis var daha ne olsun
0 oy
(16,214 puan) tarafından
Benim oğlumun adı Muhammet Ali 

Evet ağır bi işim taşımada ağır ama koyuluyor yinede ağır olmasının nedeni arkadaş ortamında isminin kısaltılmış şekilde söylenmesi o yüzden tek Muhammet kullanılmaz yanında ek olarak isim kullanılır 
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Sakıncalı olduğunu hiç duymadım canım ama eskiler saygıdan dolayı çocuklarına muhammet ismini vermezlermiş kötü bir kelimeyle yan yana kullanılır saygısızlık olur diye o yüzden ismi mehemmet olarak verirlermiş bu isimde günümüze kadar değişerek gelmiş mehmet olmuş
0 oy
(346 puan) tarafından
banada soylediler canim muhammed koyma sinirlenirsin cocuga bagirirsin Allahin zoruna gider  hakaret edilir ilerde buyuyunce duzgun bi insan olmaz sevilmeyen biri olur hakarete  ugrar peygamber efendimizin adi lekelenir diye ama ben her sey nasip dedim ve muhammed efe koydum ha bagirdim zamanlar da oldu ama ne biliyim insaniz sonucta annesi olarak bagirmak kizmak hakkim insaAllah oyle  bi sey yoktur peygamber efendimizin adi leklenmez
0 oy
tarafından
Evet konulmasında hiç bi sakınca yok. Ama paylaşılan hadislerin hiç biri doğru değil. Kaynakları belli değil. Bu Allah Rasulune iftira atmaktır. Böyle şeylere dikkat edelim. Kaynaksız hadis paylaşmanızı önermem. 
(1,826 puan) tarafından
Altta kaynaklar yazıyor
tarafından
Verilen kaynak sahih değil.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 357 göst.
24 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 215 göst.
28 Ekim 2024 Aile kategorisinde gulistaN18 (2,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
23 cevap 430 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,411 puan) tarafından soruldu

403,841 soru

12,098,303 cevap

36,407 kullanıcı

...