Ana benim :)) Allah seni ne yapmasın ya cevaba bak çok güldüm :))) alemsin yeminle :)) yaşı göstermemek güzel bise aslında ama işte bazen sorun aynı benim yaşadığım olay gibi :)) bigün 101e gittik eşim çocuklar ben toplu alisveris yapicaktik yaptık kasaya geldik ben bise almıştım yanlış almışım eve geldikten sonra farkettim neyse aldık ettik eve geldik poşetleri boşaltırken baktım yanlış almışım hemen 2 3 dk sürmeden geri götürdüm market cok yakın,gittim dedimki bunu yanlış almışım degistirebilirmiyim dedim kasiyer bana dediki sen git annen gelsin sana iade yapamam 18 yaş altı yapmıyoruz imza adres lazım dedi bende ma.l gibi kaldım sonra kendime geldim dedim beni 18 yasinda mi zannettin dedim evet dedi dedim az önce çocuklarımla burda alışveriş yaptım 2 tane çocuğum var 26 yaşındayım ben dedim kız o kadar kızardı ki çok özür dilerim dedi çok utandım ama sizde hiç göstermiyosunuz dedi dedim oda benim sırrım :D oradakilerin hepsi beni tanıyo ama bu yeni gelmişti o yüzden afalladi :)) kızdan benden küçükmüş beni 18den küçük sandı aslında 26yım oda 19 yaşındaymış :D