0 oy
598 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benimki asla etmez. Tamam haklısın özür dilerim der susar. Ama öyle bir susuyor ki geri ben konuşmaya çalışıyorum ben gönlünü almaya çalışıyorum. İşler bir anda tersine dönüyor. Eline alıyor telefonu oyun oynayıp duruyor. Bir kere günlerce konuşmadım hiç bir tepki vermedi sıkıldım yine gittim ben konuştum. Şimdi yine darıldım ben mutfakta çay içiyorum o odada oyun oynuyor. Asla yanıma gelmez. Bu ketumluğu beni iyice sinir ediyor. 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki peşimde dolanıyor taki konuşana kadar bin yılda özür dileyip gelmese asla gitmem
tarafından
Ama benimki sinirli değil oda sinirli olsaydı birbirimizi çoktan öldürmüş olurduk herhalde hahahaaa
(2,074 puan) tarafından
Evet çünkü erkeklerde güçleri yatıştırma huyu çok.
İyiki senin eşin öyle değil yokse sen bu bardağın çok devamını getirebilirdin belliki baskın bir karaktersin
tarafından
Eskiden öyleydim ama kızım doğduktan sonra o sinirin yüzde 90 kadarı gitti daha yumuşadim:-D
(2,074 puan) tarafından
2. Bebekten sonra yüzde onda gider ;)
tarafından
Kesin:-D
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Özellikle bişi yapmaz da kedi gibi peşimde dolanır 
tarafından
Benimki öyle
(4,589 puan) tarafından
Geneli öyle özür dileseler dilleri düşer falan :)
0 oy
tarafından
Benim eşimde öyleydi. Şimdi yeni yeni gerçekten kırildiysam melek gibi oluyo  çocuklarla ilgileniyo benim sevdiğim şeyleri aliyo falan . O şey yaşanmamış gibi davranıyo
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Hakliysam kuyrugumda dolanır bı çilekli süte bağlarız işi
tarafından
Bana bir sakız alsa ben hemen tavım da beni sallamıyor :)
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Senin komusacagini bildiği için gelmiyodur belki bu defa kendini tut bakalım ne kadar surucek 
tarafından
Ben dayanamadım instagramdan bir söz attım ona işte ne kadar üzdüğünü anlamayanlar falan gibi bir sözdü tamam haklısın özür dilerim yazdı yanıma gelmedi
(3,505 puan) tarafından
Bir özür mesajıyla gönlümü alamazsın biraz çaba göster de bakalım napicak
0 oy
(701 puan) tarafından
Benimkide böyle , ben haklı olsam surat assam da o da surat asar sanki suçlu benmişim gibi. Yani kırıldığım zamanlarda gönlümü aldığı da oluyor ama surat asarsam o daha beterini yapıyor nedense 
tarafından
Trip atmak için dünyaya gelmiş. Canım sıkılıyor barışmak istiyorım ama onun umrumda değil
(701 puan) tarafından
Erkeğin gribi de zor çekiliyor , Allah kolaylık versin arkadaşım
0 oy
tarafından
Bi küsebilsek birbirine giriyoruz neredeyse ama bizde kimse suskun kalmaz sinirliysekde sinirli konuşuruz
0 oy
tarafından
Ayy mümkünse 3 4 gün konuşmasın ama nerdeee 
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Bnm eşim barisana kdr peşimde dolanır gönlümü almaya çalışır
0 oy
(865 puan) tarafından
Ahahaha aynu şu an biz. Benimki de öyle burnu havada. G.tü tavanda olur hep. K.cimin kenarı. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmazlar mı bir de. Bizim nalet gelsin artk gösterelim dediğimiz için konuşmaya çalışıyoruz yoksa çekilecek halleri yok. Hele bi de ortada cocuk varsa ister istemez yansıtmamak için konuşmak zorunda kalıyoruz 
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Benimki özür bile dilemez neredeyse 1 aydır küsüz bende saldım artık ama adamın umrumda mı hayır 
tarafından
Ben konuşmazsam o da asla konuşmaz ama ben dayanamıyorum daha doğrusu sıkılıyorum konuşmak istiyorum
(12,776 puan) tarafından
Benimde canıma tak ediyor tartışıyorum adam yine konuşmuyor o derece
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Benim ki özür dilemez peşime dolanır yapışır oda en sinir olduğum şeydir
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Bugün küstük ise küs gitti 15 dakika geçti beni aradı tripoli konuştum sen hayal kızgınsın canım birtanem özür dilerim kırdım seni oruçluyken ben sınırlı oluyon dedi barışmadım orucun kabul olsun hayatim yazmis barışmadım 20 dakika önce yine aradı hadi barışalım seni çok seviyorum aşkım dedi bende barıştım hep böyle fazla sürmüyor küslüğümüz
tarafından
Bana tatlı bir söz, sözcük yeter. Gülümsese bile olur ama asla yapmaz. Burnumdan öyle bir getiriyor ki
(7,375 puan) tarafından
Sen hemen barışıyorsan senden kaynaklıdır tatlim ben barışmam biliyor ben uzatırım gönlümü alana kadar uzar illa ki oda dayanamaz
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Ya bu evlilik aslında taktik oyunları ile yürüyor.

Erkeke işin kolayını buluyor öyle devam ediyor kadın ise sabırsız erkek umursamaz
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Vallahi şuan kusum konuşmuyorum peşimden gidip geliyor konuşuyor hayatım karıcım güzel sözler söylüyor konuşayım diye kus kalamıyorum öyle günlerce ama oda hemn gönlümü alır 
0 oy
tarafından
Sen daha ağırı ni yap bak nasil oluyooo konusma sende dayan bak sonra bii 
0 oy
(241 puan) tarafından
Bende iki komiklik yapsa barışıyorum ya birkere 2 gün ağlamıştım kırıcı sözler söylemişti oda darıldı bende 2 gün somra iki komiklik yaptı gene barıştım. Ama benimkide seninki gibi olsa bende duramam canım hatalıda olsa gider barışırım aynı evde öyle durulmuyor onda da ne inat varmış inşallah çöüzülür o inatı 
0 oy
tarafından
Evet peşimden ayrılmıyor :)
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Ben de eşin gibi çok ketumumdur eşim tam tersi bir saat küs kalamaz.
0 oy
tarafından
Bizde kimse özür dilemez tartışırız konu orda biter sonra normal duzene devamke

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 298 göst.
15 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 202 göst.
23 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (700 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,091 göst.