0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,246 puan) tarafından
Kızlar eşim işten ayrılmıştı biz baya zorlandık ben babamgille konuşurken aglamistim kirayı odeyemiyoruz ev sahibi çıkın dedi diye babacim saolsun kızım iban atta ben 1000 TL yolluyim dedi ben baba sen 2 yolla ben oduyim dedim sonra neyse biz parayı tamamladık babamı aradım annem blender istiyordu bende alayım dedim annemde kızım senin etin ne budun ne dedi ben de anne sizin parayı hazır ettik ondan alayimmi dedim babam bana bağırdı ne parası diye şimdi ben o parayla anneme mikrodalga alayimmi annemlerin durumu da çok iyi değil çiftçiler yani yada parayı bı şekilde vereyim mi yada vermiyimmi fikrine ihtiyacım var

7 Cevaplar

0 oy
(16,004 puan) tarafından
Parayi ver bence. Kendiler ne ihtiyaçlari varsa onu alirlar. Bir daha istemeye yüzün olur. Baba sizde kalsin ihtiyacimiz olursa yine isteriz dersin. 
(3,246 puan) tarafından
İşte dedim siz bize verdiği tamam bini almayın ama bidegr bin TL yi vereyim dedim babamda yok kızım bı elimize geçsin iki bin TL de kardeşine vercez dediler öyle yani
-Reklam-
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Ben parayı babama verirdim canm ısrar ederdim baktım almıyor parayı kesin kararlı o zaman anneler gününde falan öyle hediye olarak alır giderdim 
(3,246 puan) tarafından
Yani bende öyle düşündüm canım o yüzden Samsung mikrodalga sini beğendim önünü akşam diye düşündüm
0 oy
tarafından
parayı ver bence baba al lazım olursa tekrar isterim senden de 
0 oy
(363 puan) tarafından
Babam kira ve kaporamı vermişti sonra geri almadı anneme süpürge almıştık bizde o paraya 
(3,246 puan) tarafından
Annemin süpürgesi var almiycaklar biliyorum da ben de onun yerine kalıcı birşey alayım
(363 puan) tarafından
Bizimkilerde istemedi biz gene onlara harcadık
(363 puan) tarafından
Çeyrekli bileklikte düşüne bilirisn annen için hem kalıcı olur hemde ihtiyacı olursa kullanır
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Bence ya parayı bi şekilde geri ver ya da hediye olarak o parayla altın alıp hediye vet ihtiyaç durumunda bozdurup kullanırlar 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Sen parayı götür deki baba bir daha isteyebilmem için yüzüm olsun al parayı yoksa bir daha dara düşünce gelemem sana bence kabul eder böyle dersen parayı bir şeye harcama ver alırlarsa kendileri alsın 
0 oy
(64 puan) tarafından
Bence bir çeyrek altın alıp ver, kalanla da bir blender seti al. 

İlgili sorular

0 oy
52 cevap 2,951 göst.
0 oy
15 cevap 558 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
5 cevap 214 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,036 puan) tarafından soruldu

413,777 soru