0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bi buçuk yaşındaki oğlum çok kötü öksürüyir  kesmesi için ne vermeliyim pekmez hariç 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayağına sarımsaklı zeytinyag sür çorabını giydir ayaktan alırmış vücut diye okumuştum sarımsak zaten antibiyotik gülüm
tarafından
Tm Cnm çok Saol şimdi yapıyor um
tarafından
Rica ederim bacım  ne demek şuan benim kızda çok öksürüyor  çoğu zaman da Viks sürüyorum
masaj yapıp ayağına  çorabını giydiriyorum  biraz hafifledi de yinede devam edecem kesilinceye kadar inşallah geçer yavrularımızın öksürüğü
tarafından
Bide ballı turp okumuştum evde turp yok bizim de onun da etkisi çökmüş  siyah turpu ortadan deliyim içine bal koyuyom bardağın içine alıyor bir gün boyunca onunda etkisi cokmus bacim
tarafından
İnşallah Saol ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Grintus bitkisel şurup biz onunla atlattık 
tarafından
O evde yok cnm ya
tarafından
Çocuğa da hersey verilmez ki bilemedim
0 oy
tarafından
Sarımsağı dövdüm zeytinyağı ekledim birkaç saat beklettim. Süzüp ayaklarının altına sürdüm öyle yatırım maşşalh kuzum sabah öksürüksüz uyandı
tarafından
Maşallah bende denerim şimdi Saol
tarafından
Umarım işe yanar insanın canından can gidiyor
0 oy
tarafından
Çocuklara olur mu bilmiyorum ama ben pekmez içine pul biber karabiber limon sıkıp içiyordum hemen keser öksürüğü ama dediğim gibi çocuklar için olur mu bilmem 
tarafından
Anlmdm Cnm Saol ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
22 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayat nesemm (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 81 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Acelya (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
15 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
21 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,407 soru

24,476,462 cevap