0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bana deniz bankasından işleminiz için doğrulama kodunuz diye Bi kod geldi b nim hesabım yok. Bundan 10 yıl önce maaş hesabım vardı kapattım numarada değişti. Müşteri hizmetlerini aradım bizden gönderilen mesaj yok deyip kayıt oluşturdular araştırıp dönüş yapılacak denildi.

Başına gelen var mı bu ne işlemi akşam 10 buçukta gelmiş. Dolandırıcı olsa hesabım yok bişeyim yok öyle Bi yere tc de vermedim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki biri numarasını yanlış yazmıştır
tarafından
Ama bankadan görünmüyor öyle bile olsa banka görmez miydi
tarafından
Yok canım mesela numarasinin bı rakamini yanlış yazar kod sana gelebilir yine de ardina düşüp sor banka işleri riskli şeyler
tarafından
Aradım bakalım ne çıkacak
-Reklam-
0 oy
(764 puan) tarafından
Numaranla başka biri giriş yapinca kod haliyle sana geliyor. Benimde başima geldi daha önce. Adima kredi karti basvurusu yapilmaya çalisilmis ama bilgiler tam olmadigi icin olmamis tabi.
(764 puan) tarafından
Risk merkezi raporuymuş canim. Bilgiler direkt bankalar birliği üzerinden aliniyor. Yapilan bütün başvurular falan görülüyor. Ben oradan bakinca adima başvuru yapildiğini gördüm,bunun üzerine tekrar bankayi aradim. Bizim yapabileceğimiz bişey yok dediler. Gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz yada cimere falan yazabilirsiniz elinizde kanit olmasi icin diye. Bende cimere yazmistim. Ondan bu yana da bi daha ayni sıkıntı olmadi.
tarafından
Şimdi baktım risk raporuna son üç ayda adıma yapılan herhangi Bi kredi başvurusu yokmuş yani biri yanlışlıkla mı yazdı numara mı acaba risk raporunda herhangi Bi sorun görünmüyor. Beni huylandıran banka nasıl görmüyo attığı mesajı
(764 puan) tarafından
O zaman sorun yok canim. Bankalarin isini bende anlayabilmiş degilim. Ben risk raporunda gormeme ragmen bizde gözükmüyor demişlerdi
tarafından
3 gün içinde cevap gelecekmiş bakalım sagol canım
(764 puan) tarafından
Ne demek canim ❤

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,135 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (9,845 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 300 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pembikmor (1,539 puan) tarafından soruldu

406,047 soru

12,172,292 cevap

36,639 kullanıcı

...