0 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,745 puan) tarafından
Arkadaşlar 4 aylık oğlum. Bi kaç gündür dikkatimi çekiyor. Ağlarken filan kolu titiryor arada. Ama mesela her şeyi tutuyor çıngırak vs salılıyor seviyor. Sadece bazen bi titreme oluyor. Var mı böyle bir şey yaşayam

9 Cevaplar

0 oy
(2,467 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canim benim kizim 3 aylık onunda bacağında var bu titreme netten baktim normal diyo ama bende endişeleniyorum  ins birseyi yoktur kuzularin
(2,745 puan) tarafından
İnşallah yoktur
(2,467 puan) tarafından
Birde nette dokununca duruyorsa titreme sorun yok diyo dış dünyaya yeniliklere alışmaya çalışırken bu titremeler olabiliyormuş bende doktora sorucam eğer gidersen banada yazarmisin ne dediğini
(2,745 puan) tarafından
Tmm sende yaz olur mu
(2,467 puan) tarafından
Tam yazarim
-Reklam-
0 oy
(323 puan) tarafından
Korkutmak istemem ama nöbet gibi bir şey olabilir mi 
(2,745 puan) tarafından
Yok sanmıyorum sadece anlık oluyor ağlarken ya da heycanlanınca
0 oy
tarafından
Sinir sıkışmasi yada kaslarla alakali olabilir yada kendine tik haline getirmistir
(2,745 puan) tarafından
Ya 2 gündür dikkatimi çekiyor. Ağlarken ya da heycanlanınca yapıyor 1 2 saniye sürüyor. eline bi şeyler verdim kontorlö ettim tutabiliyor mu diye bir sıkıntı yok şu an
0 oy
tarafından
Dr götür canim 
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Mutlaka doktora göster
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Bidaha böyle bişey olduğunda video çek doktora göster mutlaka
(2,745 puan) tarafından
Ama 1 2 saniye sürüyor ve nasıl çekcem hep olmuyor li
(3,164 puan) tarafından
Mutlaka yakalamaya calis canım
(2,745 puan) tarafından
İnşallah bir şey değildir ne olabilir sizce
(3,164 puan) tarafından
Ciddi bişey olacağını sanmıyorum ama ne olur ne olmaz. Benim kardeşim 9 aylıkken sara başlangıcı başladı ve havale geçirmeye başladı 7 yasina gelene kadar ilaç kullandık havale gecirmesin diye. Belki daha küçükken belirti verdi de biz anlamadık. Sen gene de kendini sağlama al doktora göster büyük ihtimal yoktur ama Allah korusun varsa da ilacı biseyi vardır
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Çok şiddetli aglamalarda olabiliyor bu titreme ler benim kızımda da oluyordu geçiyor ama bir problem var diyorsan doktora götür tabi için rahatlasın 
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Sizin ailede sinir hastalığı varsa o yüzden olabilir benim annemde var bnm şuan bile titriyor sinirlenince heyecanlaninca titrer kolum malesef istemsizce sonra geçiyor 
0 oy
(18 puan) tarafından
Canım merhaba benim oğlumun iki kolu titriyordu bunu cevremdekiler de diyordu biseye heycanlaninca genelde yapıyordu bende senin gibi korkuyordum ama geçti büyüyünce bebeklerde oluyor nöbet çok farklı Allah korusun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
5 cevap 114 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde & efulimmmm & (6,976 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 568 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu