0 oy
261 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,355 puan) tarafından
Sorum yukarda sonrasında bir sıkıntı yaşadınız mi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben girmistim canim panik atak ve klostorofobimin en tavan olduğu dönemlerdi daha 14 yasinda falandim lösemi olduğumu öğrendiğim de bacağim ičin girmistim. Sonrasinda bi sorun yasamamistim
(3,355 puan) tarafından
Hayır canım ortopedi doktoru çocuk doktoruna gönderiyor çocuk doktoru ortopediye gönderiyor bizde korktuk birsey olur diye zaten cekmediler de
tarafından
O zaman sokturma canim ilk once anestezi doktoruna gidip anestezi dozu icin onay almaniz lazim daha kucukmus yavrun
(3,355 puan) tarafından
Korktuk zaten birşey olur diye ama kimse anestezi doktoruna yonlendirmedi
tarafından
Öyle şey mi olur canim bak ben sağlik mezunuyum paramedik att yani normalde çok bu tür saglik postlarina cevap yazmam ama soz konusu yavrun ve ciddi bi mesele eger o anestezi bebegine fazla verilirse allah korusun kötü sonuçlanir
(3,355 puan) tarafından
Valla bende anlamadım baya tehlikeli demekki ilaç verilmesi ödüm koptu zaten
-Reklam-
0 oy
(323 puan) tarafından
2 ay sonra benim bebeğim de emara giricek ben de merak ediyorum 
(323 puan) tarafından
Sturge weber sendromu şüphesi var eeg bt falan çekildi şimdi emara giricek sonra genetiğine bakılıcak daha çok küçük
(3,355 puan) tarafından
İlk defa duydum canım inşallah korktukları hastalık değildir rabbim tüm hasta bebeklere şifa versin seninkine de benimkine de inşallah söz konusu bebekler olunca insanın içi titriyor
(323 puan) tarafından
Şu 1 aydır ne yaşadığımı bi Allah biliyor bi ben çok zor hiç bir şeye benzemiyor dermansız dert vermesin. Senin bebişinin nesi var
(3,355 puan) tarafından
Benimkinin bacağında kemik çıkmış benim tarafımda genetik olarak var fazla kemik ama eşim ikna olmuyor illa da yaptıralım diyor doktor şimdilik bir sıkıntı yok diyor ilerde yürümesini engellerse üzerinden traslariz diyor inşallah gerek kalmaz da
(323 puan) tarafından
Ayy inşallah gerek kalmaz
0 oy
tarafından
Bende bekliyim burda 
(3,355 puan) tarafından
Bekle bakalım canım inşallah bilen çıkar
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Biz girdik 3 ay önce bi bardakta meyve suyuyla veriyorlar yarım saat içinde uyudu maşallah bi sorun olmadı biraz zor ayiliyor sadece 
(3,355 puan) tarafından
Eşim kaç doktora gitti uyku ilacını bile yazmıyorlar sorumluluk almak istemiyorlar o yüzden çekemedik canım
(3,074 puan) tarafından
Biz özele gittik ki zaten devlette uyku ilacı veriyor mecbur hiç hareket etmemeli çocuk
(3,355 puan) tarafından
Buradaki özeller de çekmiyor devlet hastanesi birde üniversite hastanesi çekiyor üniversite de 3 ay sonrasına gün verdi devlette çekelim dedik orda da kimse ilaç bile yazmadilar sorumluluk almak istemiyorlar uyanmaz diye
(3,074 puan) tarafından
Bizede devlet çok geç sıra verdi esimin tarafi asla bekleyemiyiz dediler hemen özelden randevu aldılar 850 tleye girdik
(3,355 puan) tarafından
Özel çekse giderdik bakalım belki üniversitede çekeriz ama yinede korkuyorum birşey olur diye
0 oy
(345 puan) tarafından
11 aylikken girmisti kizim anestezi ile bi sknti yasamadik cok şukur ne icin emar cekilecek Allah yardimciniz olsun cok gecmis olsun cok zor bi durum 
(345 puan) tarafından
Oyle gercekten annelik duygusu tarif edilemez birsey
(3,355 puan) tarafından
Hep birşey olacak korkusu Rabbim onlara uzun ömürler nasip etsin bu arada senin bebeğin nesi vardı canım
(345 puan) tarafından
Amin canim benim kizimin dogustan sol gozunde sorun var %80gormuyo sol gozu onun icin beyinde kafa yapisinda bi sorun varmi diye emar cekildi sukur bi sorun cikmadi 23 aylik daha yeni adim atmaya basladi fizik tedavi aliyoruz surekli henuz genetikten birsey cikmadi tahliller yapiliyo surekli neden oldugu belli degil hastane hastane geziyoruz dogdugundan beri
(3,355 puan) tarafından
Kurban olurum yaa Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bebeğine acil şifalar versin  inşallah bir an önce iyileşir çok üzüldüm canım Rabbim yardimciniz olsun inşallah
(345 puan) tarafından
Allah razi olsun canim Allah kimseye dermansiz dert vermesin Allahim sifa bekleyen herkeze sifa versin kimseyi evladi ile sinamasin gozu icin hep bi umut gezdik simdi bebek ama buyuyunce pskolojik olarak da etkilenecek.deseler yurt disinda cozumu var varimi yogumu satip gotururdum ama tedavisi yok dediler o yuzden derim hep Allah kimseye dermansiz dert vermesin insanin elinden gelen birsey olmayinca caresizlik cok zor bir sey dusmanim bile yasasin istemem bu duyguyu
0 oy
(3,679 puan) tarafından
6 aylıkken birde Şubat ayında çektirdik biz şuan 1 buçuk yaşında  damardan ilaç verdiler  benle eşim tuttuk kollarından bacaklarından biraz ağladı ama sustu sonra hareket etmemesi lazım yoksa cekmiyorlar 
0 oy
(168 puan) tarafından
Benim bebeğim girdi canım ama ilaçlı emar falan değil normal öncesinde 6 aylıktı uyku şurubu verdiler ama benim kız uykuyla arası pek olmadığı için MR da o cihazın sesine bikac defa uyandı zor çektirmiştik ilk başlarda bende verme taraftarı değildim. Sonra da duydum ki bizim bı akraba çocuğu hiç uyumuyor diye uyku şurubu veriyormuş çok şaşırmıştim.ben MR için bile zor içirdim ama bişey olmadı çok şükür :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
6 cevap 168 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 186 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Tazeanne_09 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
1 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

410,704 soru

12,357,859 cevap

41,187 kullanıcı

Kategoriler

...