0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herkes kaynanasindan dert yanıyor bende öyle ama benimki simdi hakkini yiyemem bana bir kotu soz demedi evime cocuguma da malzeme alır ama aldığını her yerde soyler birde fiyatıyla dun cocuga 60 liraya aldigim askıliyi niye giydirmiyon diyo ama bunu her yerde yapar. Biz kredi ödüyoruz diye kayimbaba esime 500 tl para yollamış hemen anneme yetiştirmis onlara para yolladik diye annem ne yapacaksa   Yatak odama girer dolaplarımi yatagimi duzenlemeye kalkar kac defa uyardım girme diye ne var sende karisin bende karıyım diyo. Benim paramin hesabini yapar. Gecen sene esim askerdeyken orda kaldım cocuk görmeye para verenlerin ne kadar verdigini hesaplamış bende kendime kiyafet aldim onunla siparis verirken kendi kendime bitti para dedim. Duymuş bunu senin su kadar paran olmasi lazim bir seyde almadın nasil bitti. Bende kocam gelince giymeye don aldım acip gösteriyimmi dedim bir sey demedi. Agzi cok bozuk ve cok edepsi konusur. Benim cocugumu karının koynundan kalkıp gelen oglan gibi duruyo durusa bak dedi. 

Bende sinir olurum hic sevmem bize aldigin bir seyi sağda solda soyleyeceksen bir cop alma istemiyom dedim. 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
İyi demişsin ama hahahaaaaa
tarafından
Hak ediyor ne yapayım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belki kasten yapmıyor huyu öyle kız bizimkiler almadikalri halde aldık yapmadıkları halde yaptık derler bırak kaynanan yapsın da konusunda 
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Sonu enfane :D 
0 oy
tarafından

Hayatına renk katıyo kadın işte :D

0 oy
(6,148 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah ne insanlar var ayy almasin da söylenmesinde 

Ben yuz goz asla olmam saygi duyarım oturur karsilikli cay kahve sigara bile icerim kötü biri değil ama eski kafa tıpdan uzak bitkisel şeylerle yapmaya çalışır gebelikte gıcık aldim durduk yere :)) lohusalikda takdim eski usul konusmasina gobek dumeden yıkanmaz sunu ic bunu ic ustu acik usur bebek cami kapat vs karisma sen anne otur ye ic karisma dedim snr esim devreye girdi uyardi bakdi hala cene işliyor 4 gun yolladi eşim ama arar konuşuruz gidicem mayis 15 inde 10 günlük ben elimi ise vurmam yemek yapmam asla orda kaynanam yapar alistirmadim hiç tavizde vermem çekinir de  :))
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Ahahaha valla çok iyi demissin
0 oy
tarafından
Hak etmiş biraz hahaha
0 oy
(7,461 puan) tarafından
Ahahahah tövbe güldum ama şu don kısmına kusura bakma ne manyak karılar var
0 oy
tarafından
Benimki de hediye aldığı birseyi söyler sorar kullaniyor musun diye. Zamanında durumumuz yoktu aşılama yaptırdım. Altın bozdum yine de cikisamadik bintl para gonderdi onun lafını etti ama bizim onların arabası göçük altında kaldığında aldığı paranın 1500 ünü vermediğini unuttu aldığını unutur ama verdiğini asla. Yine çıkışamadığımız Bi zaman eşim kardeşine 100tl yatır kartıma demiş o da kendisinde olmayınca annesinden istemiş o parayı geldi annemin yanında para verdik dedi de annem döndü geçinemiyor musunuz ne parası dedi bana anne 100tl para dedim ağzını yapıyor. Ben her yaptığını eşime söylüyorum. Ha asıl söylemeyi unuttuğum evlendiğimde bize ben sizi evlendirmesem evlenemezdiniz diyordu. Bende bigun ben evlenecem demesem sende bizi evlendiremezdin dedim de sustu. Bi keresinde memlekete gidecektim eşim paran yetmezse annem sana verir harçlık dedi dedim annen soruyor paran var mı yoksa verecek harçlık yani varsa paran yok.  Oufff daha çok sayarım bana aldığı Bi koltuk 1 buzdolabi 3 hali 3 parça perde. Sanki evi kendi düzmüş gibi konuşur ama konuşunca. 
0 oy
(3,093 puan) tarafından
İyi demişsin hak etmiş
0 oy
tarafından
Enteresan bi ablamizzzz
0 oy
(143,165 puan) tarafından
sagl.laf soylemissin

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 680 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fer000 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 192 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Naremmm (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 536 göst.
7 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,555 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,207 soru

23,646,206 cevap

308,220 kullanıcı

...