Herkes kaynanasindan dert yanıyor bende öyle ama benimki simdi hakkini yiyemem bana bir kotu soz demedi evime cocuguma da malzeme alır ama aldığını her yerde soyler birde fiyatıyla dun cocuga 60 liraya aldigim askıliyi niye giydirmiyon diyo ama bunu her yerde yapar. Biz kredi ödüyoruz diye kayimbaba esime 500 tl para yollamış hemen anneme yetiştirmis onlara para yolladik diye annem ne yapacaksa Yatak odama girer dolaplarımi yatagimi duzenlemeye kalkar kac defa uyardım girme diye ne var sende karisin bende karıyım diyo. Benim paramin hesabini yapar. Gecen sene esim askerdeyken orda kaldım cocuk görmeye para verenlerin ne kadar verdigini hesaplamış bende kendime kiyafet aldim onunla siparis verirken kendi kendime bitti para dedim. Duymuş bunu senin su kadar paran olmasi lazim bir seyde almadın nasil bitti. Bende kocam gelince giymeye don aldım acip gösteriyimmi dedim bir sey demedi. Agzi cok bozuk ve cok edepsi konusur. Benim cocugumu karının koynundan kalkıp gelen oglan gibi duruyo durusa bak dedi.
Bende sinir olurum hic sevmem bize aldigin bir seyi sağda solda soyleyeceksen bir cop alma istemiyom dedim.