0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (142 puan) tarafından
Ne yapacağımı şaşırdım artık kızımı dövüyor kızım artık korkuyor ben ondan korkuyorum ben ondan korkuyorum diye mesela geceleri sayıklıyor ne yapacağım bilemiyorum bir buçuk yaşında olduğu için laf da anlamıyor ne yapacağımı bilmiyorum kızım anne ne olur sakla beni diyor saçını çekiyor bildiğiniz dövüyor tabi müdahale ediyorum ama ne yapmam gerek bir çözüm bulun birde kıskaç bir buçuk yaşında ama ablasını kıskanıyor misal kızıma birşey verecek olsam ablasını dövüyor

4 Cevaplar

0 oy
(632 puan) tarafından
1 bucuk yas seni hic anlamayacagi yas degil su an kizin tam psikolojik ve sosyal gelisim caginda onu onceli kalmalisin cocugunu ablasina vurmaya calistiginda ciddj oldugunu belli ederek uyar bak al cocugu eline dov demiyorum asla yuz ifadenle sesindeki agirlikla hayir asla gibi kesin cumleler kurarak cok ciddi tepkini koymalisin. Kiskanma va ablasini bastirmayi anliyorsa o yasta emin ol senin ona izin vermeyecegini de anlar ama bunu net anlatman lazim. 
(632 puan) tarafından
Hayir buna asla jzin vermem ablana vuramazsin de onun gozlerinin icine bakarak bu bir psikoterapist tavsiyesiydi ve hemen onu uzaklastir
(632 puan) tarafından
Imkanin varsa kizini mutlaka oglundan uzak vakit gecirebilecegi bir yere gunde 1 saat bile olsa gonder uykusundaki sayiklama devam ederse mutlaka pedagoga git imkanij varsa krese ya da oyun grubuna yolla ve kizinla bas basa vakit gecir. Bu sıkinti onda zamanla istah azalmasi uykusuzluk idrar kacirma vs yaoabilir ilerlerse sakin ihmal etme canim kizinj
-Reklam-
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Ay kıyamam yaa kiskaniyomu acaba 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bizde de var o durum küçük büyüğü dövüyor
0 oy
(135,932 puan) tarafından
aahh yazik yaa    

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 150 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
13 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu

412,635 soru

12,423,026 cevap

45,315 kullanıcı

Kategoriler

...