0 oy
308 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Allah'ım birşeyler tam düzeliyor derken hep başka birşey çıkıyor kafayı yememek elde değil şeytan diyor bırak şu adamı lanet istanbulda yaşasın anasıyla bacısıyla. Son 300 tlmiz vardı karttaydı eşimin borcu yüzünden bloke koymuş şuan 1 liramız yok bıktım artık bıktımm isyan etmek istemiyorum şükür açıkta değiliz diye diye artık başımızı sokucak bir evimiz de olmuycak ya bıktım artık lütfen yanlış anlamayın içimi dökmek istiyorum bayram geliyor bizim neyimize abim sağolsun oğluma bayramlık aldı köye gitmek istiyordum ona bile para yok ya niye ben kime ne yaptım ki böyle yoklukla sınanıyorum yeter artık gerçekten yeter rabbim duysun sesimi çok zordayım daha 10 gün var ne yiyip ne içicez offff offfff

4 Cevaplar

0 oy
(1,059 puan) tarafından
Ya canmnAllah yardimciniz olsun birazda esin dusunmeli ya
tarafından
Ya anlamıyor iste olmuyor burda yetmiyor diyorum ben burda büyüdüm burda yetistim yaşayamam orda diyor ama tMam o zaman eve 3 maaş giriyordu ve hayat bu kadar pahalı değildi şimdi tek maaşla yetmiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen evden iş yapıyordun hatta herkesi davet ediyordun özelden yazın diye 

O iş ne oldu 
tarafından
3 ay uğraştım sürekli instagramdan çalışıyordum zaten hesap açtım onu yaptım üst liderim benim bulduğum kişileri başka birine yapmış bende bilmiyordum falan derken olmadı
tarafından
Üzüldüm. Hayırlısı olsun hakkinizda. Esin çalışmıyor mu
tarafından
Çalışıyor ama asgari ücret alıyor 2000 kira veriyoruz yol parası oğlumun bezi faturalar derken olmuyor yetmiyor
tarafından
Kıyamam ya rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah geçinmek çok zor bu zaman da
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Allah şu mübarek günlerde rızık kapıları açsın sana kuzum 

Doğduğun yerde değil doyduğun yer de demiş atalarımız ne kadar hakılılar 
tarafından
Aminnnn aminnn gerçekten o kadar doldum ki dokunsanız ağlıycam bıktım artık inan bıktım sürekli yokluk sürekli ailelerden para istemeye utanır oldum artık oğluma birşey bakıyorum mesela esime şunu alalım diyemiyorum annesiyle konuşmuyorum ama esime diyorum ki söylesene annene müsaitse bunu alabilir mi ya böyle bir yüzsüzlük olabilir mi konuşmadığım kadından bir bakımdan istiyorum ama ne yapayım oglum için almam gerekiyor mesele işte kışın mont için demiştim abim bayramlık almasaydı bayraml8k için derdim bıktım ama bu adam asla anlamıyor kaç kere söyledim yüzüne yetmiyor burda deneyelim dedom yok ben yapamam orda yapamam orda
(14,429 puan) tarafından
Çok haklısın canım ya ne diyim üzüldüm,adam kaygısızmış valla
0 oy
tarafından
bence hiç sesini çıkarma huyuna git. her gün çorba yap. görsün yokluğu eşin. sonra da madem anası danası yakın, de ki, kocişim hep aynı şeyleri yedik bıktık, ailene misafirliğe gidelim... bi gün anasına bi gün danasına yemek yemeğe gidin çat kapı. görsünler günlerini
tarafından
Yok ben hiç biriyle konuşmuyorum ama fayda etmez yani ac yatar yine de sorun yapmaz resmen annesine tövbe hâşa tapıyor kafayı yiycem artık

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 309 göst.
13 Ekim 2022 Aile kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 480 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde berkin (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
0 oy
17 cevap 683 göst.

403,852 soru