+2 oy
777 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Marul kafam herşeyim dünyada ki en güzel hislerim en güzel tecrübelerim iyi ki doğdun cennet kokulu yavrum❤️ O güler yüzün hiç solmasın büyüdüğün zamanda hep aynı şimdiki gibi  pozitif bi insan ol kalbinden sevgi hiç eksilmesin ❤️ Daha 18 yasinda anne oldum kimine göre çok küçüktüm kimine göre seninle ilgilenemezdim kimine göre sana sağlıklı bi ebeveyn olamazdım, ama oldum :) Kucağıma alır almaz o anneliği vucudumda ki her zerreye kadar hissettim. Kucağımda duran bu simsiyah upuzun saçları olan minik erkek benim yavrumdu canımdan çıkan bi candı ❤️Sana hamileyken çok zorlu süreçlerden geçtik ama deydi annecim seni kucağima sağlikla aldım ya tüm dünyalar benim oldu ❤️ Uykusuzluğa bi dakika bile dayanmayan ben iki tane zeytin göze dayanamayip 72 saat full mesai yaptiğimi biliyorum ama bunada deydi annecim ❤️ şimdi sen 1 yaşındasın ben 19 yaşındayım beraber büyüyoruz beraber öğreniyoruz beraber eğleniyoruz nice mutlu huzurlu sağlikla yaşların olsun anneemmmmm kalbinden sevinçlerin merhametin hiç eksik olmasın marul kafam ❤️ 

20.04.2021

21:08 ❤️ 

Dayanamdim erkenden kutladım :) 

25 Cevaplar

0 oy
(2,401 puan) tarafından
İyiki doğmuş Marul kafan kurban olduğum RABBİM hayırlı sağlıklı Salih bir ömür ihsan eylesin yavruna Âmin
tarafından
Amiiin caniimmm amiiinnn allah razi olsun ne guzel dua ettin ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Yaaa kıyamam ya güzel sağlıklı ömrü olsun ya masallah suphallallah Rabbim size bağışlasın
tarafından
Amin canim teşekkürler
0 oy
(7,654 puan) tarafından

Hayırlı ömürleri olsun evlatlarımızın nice yaşlara Marul Kafa<3

tarafından
Tesekkür ederiz ❤️
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan korusun nice güzel yıllara 
tarafından
Tesekkurler canim ❤️