Marul kafam herşeyim dünyada ki en güzel hislerim en güzel tecrübelerim iyi ki doğdun cennet kokulu yavrum❤️ O güler yüzün hiç solmasın büyüdüğün zamanda hep aynı şimdiki gibi pozitif bi insan ol kalbinden sevgi hiç eksilmesin ❤️ Daha 18 yasinda anne oldum kimine göre çok küçüktüm kimine göre seninle ilgilenemezdim kimine göre sana sağlıklı bi ebeveyn olamazdım, ama oldum Kucağıma alır almaz o anneliği vucudumda ki her zerreye kadar hissettim. Kucağımda duran bu simsiyah upuzun saçları olan minik erkek benim yavrumdu canımdan çıkan bi candı ❤️Sana hamileyken çok zorlu süreçlerden geçtik ama deydi annecim seni kucağima sağlikla aldım ya tüm dünyalar benim oldu ❤️ Uykusuzluğa bi dakika bile dayanmayan ben iki tane zeytin göze dayanamayip 72 saat full mesai yaptiğimi biliyorum ama bunada deydi annecim ❤️ şimdi sen 1 yaşındasın ben 19 yaşındayım beraber büyüyoruz beraber öğreniyoruz beraber eğleniyoruz nice mutlu huzurlu sağlikla yaşların olsun anneemmmmm kalbinden sevinçlerin merhametin hiç eksik olmasın marul kafam ❤️
20.04.2021
21:08 ❤️
Dayanamdim erkenden kutladım