+2 oy
529 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar biz hastaneden geldik. Çok şükür otizimle alakali hiç birşey çıkmadı,uyaran eksikliği olabilir mi diye düşündük doktorla ve doktor pazartesi günü teste sokucak marul kafayi ama içini ferah tut annesi oğlunun hiç bir sorunu yok sadece aklimizda kalmasin diye yapiyorum dedi.. 

Çok ilgilendi çok koşturdu bizim için sağolsun verdiğim parayı köküne kadar misliyle hak ediyo. Keşke her doktor bu beyefendi gibi olsa :) 

Bide dün linç yedim yok cahilsin yok nasil.annesin aklinizi otizmle bozmuşssunuz vs diye merak edenler diğer postuma bakabilir. 

Öncelikle benim anneliğimi sorgulamak size kalmadi,ben bi anneyim ve cocuğumun en ufak hareketinden nem kapmak benim en büyük hakkım. Allah korusun ya çocuk otizmli olsaydi ve ben bunu geç fark etseydim ? Bu tür özel sebeplerde erken tanı çok önemli. Beni dün yadırgayıp akillarinca laf sokanlar bence sizde cocuğunuzun üstüne titreyin hareketlerini takip edin :)
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık post.

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ha bide gerek özelden gerek yorumlarda gayet seviyeli ve fikirlerini düzgünce dile getiren arkadaşlarima teşekkür ederim. Özelden soranlarda olmuş ayrica onlarada teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
+5 oy
(1,370 puan) tarafından
Sen çok çocuğunun derdindesinki dünki laf söyleyenlere laf sokma peşindesin. Diğer iki doktorda otizim değil demiş zaten :) bize çocuğumuz çimene ellemiyo diye otizmmi diye soralım burda o zaman senin gibi mükemmel anne oluruz belki. Neyse ben sevindim çocuğunda bişey çıkmadığına Allah kimseye vermesin
(1,370 puan) tarafından
Ben senin anneliğini yadirgamadim ama senin nasıl zihniyette bir insan oldugun her yorumundan belli. Sadece doktorlar otizim değil demiş neden herseyr otizm diyorsunuz dedim genel olarak konuştum ama idrak problemi olduğu kesin
tarafından
Konuşmaya devam edecen mi gülüm
(6,880 puan) tarafından
Bilip bilmeden oturduğunuz yerden nasıl da konuşuyosunuz otizm in 30 farklı dalı var ve Kendi içinde bile bir sürü dallara ayrılıyor buna bağlı da belirtileri değişiklik gösterebiliyo otizm demek sadece isme tepki vermemesi veya göz teması kurmamasi demek değil yani
tarafından
Anlamaz o canim boşver baksana at gözlüğüyle bakiyo dünyaya
(11,216 puan) tarafından
ya bir anne olarak cocugu icin endise duymasindan neden rahatsz oldunuz ki
+1 oy
(875 puan) tarafından
En doğrusunu yaptın kendi eksiklerini başkalarını yadırgayarak eleştirerek örtmeye çalışıyorlar çok sevindim bir şey olmadığına emin ol yapılacak olan testte de hiçbir şey çıkmaz
tarafından
Doktor dedi zaten icini ferah tut annesi sadece aklimizda kalmasin diye yapicaz dedi :)tesekkur ederim canim
+1 oy
(6,880 puan) tarafından
Çocuk pskiyatrisleri her zmn söyler bir anne çocuğumda sıkıntı var diyosa bizim için çok önemlidir diye bende oğlumu 3 ayrı doktora götürdüm bana da herkes saçmalama ne var bu çocukta daha küçük diye tepki verdi ama kimseyi dinlemedim yarın bi gün çok geç olmuş olabilir çünkü çok iyi yapmışsın sende göstermekle bizede doktorlar uyaran eksikliği dediler kitaplar ve internet sayfaları önerdiler tv yi yasakladilar biz bunları yaptık da oğlum normale döndü çok şükür
tarafından
Olur mu biz cahiliz burda ki bilgisizler psikiyatirstlerden daha bilgililer :) hangi kitaplar ve intarnet sitesiydi canim hatirliyomusun
(6,880 puan) tarafından
2 kitap önerdi cnm biri her çocuk oynar digeride riskli bebek ve küçük çocuklar için etkinlikler kitabi bu kitabi biz çok zor bulduk ama bulabilirsen çok iyi bi kitap internet sitesi de nitelikli yetişkin davranışları modül/² diye geciyo cnm
0 oy
(1,745 puan) tarafından

Hadi gözün Aydın olsun canım :)

tarafından
Teşekkür ederim canim :)
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bence içini rahatlatman iyi olmuş ama benim yeğenim öyleydi terlik giydirirdi ablam ayağına toprak kaçsa ağlardı çimlere çıplak ayakla basmak istemezdi şimdi koca adam hepsini atlattı :) 
tarafından
Ben sırf eğer oyle birsey varsa erken tanı olsun diye gittim canim cok sukur değilmiş. Doktor söyledi bazen bebekler o tür materyallerden korkuyo dedi :)
0 oy
tarafından

Nolduki ah ismin iremmiydi kız marul kafanin basina bisey gelmesin bi dahs ha yoksa:D

0 oy
(11,216 puan) tarafından
gozun aydin canim. Allah korusun 

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 1,911 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 762 göst.
0 oy
4 cevap 231 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu