0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bir ben kaldım tek çocuklu vay anasını valla yapamıyorum ya kocamda ısrar kıyamet ediyor olmaz diyorum barada oğluma kardeş vs. Değince kocam bana kızıyor yapmayacaksn birde utanmadan heveslendirme diye :))))

Valla en son buradaki hamileik postlarindan bende yapicam yeter :)) (ironi)

15 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Berbat geciyor benimkiler nedendir bilmem
tarafından
Valla benimkinde kötü geçti ama herkes ikinciyi üçüncü beşinci yapıyor dedim su gibi geçiyor sanırım:))
-Reklam-
0 oy
(4,323 puan) tarafından
İlk.3 ay kabus gibi geçti sürekli kusma igrenme çok şükür 4 aylık oldu biraz daha kendimi toplamaya başladım şimdi daha iyiyim
tarafından
Hmmm.. geçmiş olsun cnm benimkide ağır geçti :/
(4,323 puan) tarafından
Teşekkür ederim karnım büyüdükçe çok mutlu oluyorum diyorum o kötü günler geride kaldı çok şükür:)
0 oy
(8,955 puan) tarafından
zor gectı bide eşim askerdeydi daha zor gecti
tarafından
Kocam asker kız ben hamilelik ve oğlumu 2.5 yaşına kadar tek büyüttüm ben öleyim
(8,955 puan) tarafından
senin işin daha zormus valaha
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Benimki kolaydi bence cok mide bulantisi olmadi 1 2 defa kusma oldu pek zorlanmadm Allaha şükür 
0 oy
tarafından

Zor geçti düşük tehlikem vardı çok şükür sağlıkla geldi dünyaya ondan önce de bir tane kaybım vardı zaten birdaha o acıyı yaşamak istemediğim için tek cocukla kalacam:'(

0 oy
(3,951 puan) tarafından
15 gün önce  bitti hamilelik güzel ama zorlu gecti
0 oy
tarafından
Çokda zor geçmedi ikisde şükür
0 oy
(205 puan) tarafından
Cok sukur ne bulanti ne tiksinme ne istifra hic biri olmadi tek sıkıntım uyku.. surekli uyumak istiyorum
0 oy
tarafından
Kızımda çok güzel geçti ne bulantı ne kusma ne aşerme ne mide yanması ama şimdi ölüyorum iki ay bulantı kusma şimdi 5 aylık oldu midem aşırı yanıyor çok zor gerçekten her yerim ağrıyor kendimi gittikçe daha kötü hissediyorum 

Canım kızım annesini hiç üzmedi :-D

Ama bu çocuk şimdiden yoruyor beni:-D
0 oy
(12,839 puan) tarafından
Ay yok anam benim gebelikler çok ağrılı geçiyor 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
1 tane oğlum var ve aşırı zor geçti 5 ay kusma ile serumlarla yaşadım resmen yol da bayıldım tuvalette bayılıp kaldım aşırı berbattı yaşayan ölüydüm. Millet kilo alır ben zayıflamıştım o dereceydi. 5 aydan sonrasu da mide yanması ama ne yanma geceleri uykudan uyandırırdı ne ilaçlar içtim hiç fayda etmezdi. Bi daha o günleri hatırlamak dahi istemiyorum çocuğa alışverişe bile gidemedim 
0 oy
(855 puan) tarafından
dogum haric sanki yokmus gibi ne bulanti ne agri ne bas sonmesi hastaneye bile ilk ikisi de ani sanci ile gittim doguma simdi ucuncu biraz saglik problemlerimiz var riskli gebelikteyim ama hayirlisi die umit ediyorum 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
İlki 5ay berbattı bulantidan dolayı 5aylikken bile kilo vermiştim sonrası rahattı 

İkinci yine 5 ay bulantı ve kilo kaybı tam düzeldik derken 28.haftada başlayan sebebi bilinmeyen aşırı kanamalarla hastanede yatmalar cocuguda bırakacak kimsem yoktu refakatcim da yoktu babası izinlerle öyle böyle çok şükür verken doğum olmadı vaktinde doğurdum yani ikinciyi doğurana kadar sikintiliydi 36.hafta da bile yatırdılar kanama yüzünden 
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Benimki çok zordu hamilelik ayrı zor doğum ayrı doğumdan sonrası felaket.  O yüzden çok korkuyorum 
0 oy
tarafından
Çok şükür iyi geçiyor. Bebekte de ben de sorun yok. Hareketleri olmasa hamile olduğumun farkına varmıcam :) 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 476 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

412,583 soru

12,421,529 cevap

45,254 kullanıcı

Kategoriler

...