0 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Bugün misafirlerimiz geldiler neyse herşey çok güzel yemekler felan eşim bana dediki misafir abilerimiz demiş bizim kapı yerinden çıkmış kızlar ya demiş böyle kapı kırarak evde adamlık yapayım deme böyle şeyler doğru degil eşim  de ya bizim bu ev sağlam degil duvarlar dahi çatlıyor dese de biz biliriz demiş abiler yani sakin eşim yapmış gibi  evine karşı yumuşak ol güzel davran demişler yani bizim kavga edipte kapıyı o hale eşimin getirdiğini düşünmüşler niyese ben çok fena üzüldüm bu duruma 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,019 puan) tarafından
Haddi olmayan şeylere dili uzayan insanlarin misafirliği bana batıyor mümkün mertebe gelmesin öyle tipler
tarafından
Kesinlikle +1
(3,164 puan) tarafından
Bir artı da benden
-Reklam-
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Öylemi peki gerçekten 
(1 puan) tarafından
Hayır ya gerçekten kapı yerinden çıktı eşim iyi bir insan onun hakkında böyle düşünmeleri beni çok etkiledi
(1,402 puan) tarafından
Him bilemedim ki misafirler açık aramaya gelmiş bildiğin o zaman
(1 puan) tarafından
Yok cnm ya onlar öyle anladı ama yapacak bir şey yok
0 oy
(8,504 puan) tarafından
tasasi onlarami dusmus he her kavgada bir kapi kiriyom ben karimin kafasinda deseymisya
(1 puan) tarafından
Aslında iyi insanlar ama insan uyuyamadım düşünmekten
(8,504 puan) tarafından
ne alaka yavrum kapi kavga sacma yani hangi cesaret hic iyi oldklrini snmm
0 oy
tarafından
Fitne fesatlık için meraktan ağzımızdan laf almaya çalışmışlar
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Espri yapmış olabilirler mi acaba. 
0 oy
(968 puan) tarafından
Yaaa bir anim var anlatasim geldi is arkadaslarimdan bir adam vardi karisi acayip dominant araba kapisini actirir sandalyesini falan cektirir surekli bir bahaneyle isyerine gelirdi goruntulu arar adamda kosa kosa yerine gider oyle acardi basta belli etmedi tabi biz yakaladk tabi sonra adamla matrak gecildi yeni evlenecek bir arkadas boyle olmaz ben eve tekmeyle girerim falan demisti tabi makara ... adam evlendi bir aksam instagramda esiyle flim izlerken resim atti ayaginda kopekli panduff :))) kervana oda katildi pandufla mi kapiyi tekmeliyorsun dedik falan cok iyiydi :)) sana gelirsen gul gec :)
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Her insan potansiyel suçludur canim bence ogutkemisler pesin pesin iyi olmus.
0 oy
(6 puan) tarafından
mesafenin koyman en iyisi en sevmediğim insan tipi hatsiz.
0 oy
tarafından
Haddi olmayan şeylere dili uzayanlar. 

Bi kere eşimle tartışmamız esnasında kuzeni gelib ses duymuşdu.Sonra bana diyor ki tartışıyormusunuz? sorununuzmu var? dedim sorunumuz olunca seni çağıracağız gelib çözersin. Diğer amcası da ona sussmazsan tokat yiyecen ağzının üstüne dedi içim soğudu. 

Yani yerinde cevab vermezsen dili uzar. Sert olunca sen gelib hall edersin demen gerekirdi.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 378 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,005 soru

12,460,550 cevap

46,694 kullanıcı

Kategoriler

...