0 oy
89 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar saçlarımı boyuyacagim hangi renk yakışır buğday tenliyim nasıl yapayim şu an ki rengi koyu kumral ana saçım açıcı ile de açmam gerekir mi evde boyuyacagim

2 Cevaplar

0 oy
(1,861 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bugdaysan kaşların çok siyah değilse külü sarı yada gri yada kızılımsı siyah iyi gidiyor 
(24 puan) tarafından
Evt kaşlarm çok siyah değil teşekkür ederim
(1,861 puan) tarafından
Bir iki hafta içinde saçımı önce sarı sonra kızıl şimdide kızılımsı kahve yaptım gece siyah güneşte kızıl. D
(24 puan) tarafından
Ne güzel iki senedir evliyim sadece düğünde boyattım onu da hiç beğenmedim saçım uzadıkça da kestirdim şimdi ana renge döndü evde boyayayim diyorum hala tereddüt ediyorum
(1,861 puan) tarafından
Ben hic kuafore gitmedim cunku kendim kuaför. D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay ben de istiyom   kuaför pahalı gücüm kadsrı  ev de boyayım diyom     saçlarım  kahve.  Ama böyle  sarı değil de sarımsı gibi hafif olmasımısfiyom isimlerini de bilniyom   up uzun bidebenim saaçım   kendi kendime yaptım olmadı birisi olsa iökin açardım gizelce sonra da boyardık    ki  iki tane de bebek var   zor  boyarım bu gidişle
(24 puan) tarafından
Bnde öyle istiyorum hafif bı sarı olsun ama bakalım yarın boyayacagim
tarafından
Uzun mu saçların  canım  beni baya yoruyo   açıcı gerek oluyonsanırım bende biraz  ona da kendim cesaret edemiyom tek başıma yapamam gibi geyo

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 290 göst.
21 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Manolyam (3,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
0 oy
12 cevap 500 göst.
29 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
15 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Azizeak (213 puan) tarafından soruldu

414,007 soru

12,460,568 cevap

46,695 kullanıcı

Kategoriler

...