0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

Kızlar merhaba ben tup

image

bebek hastasigim alllaha sukur cok zor sartlar altinda tuttu. Ccogul gebeligim var. 12. Haftada kendi doktoruma ultrasyonu cok iyi oldugu icin gosterdim bir tanesi erkege benziyor dedi . 14. Haftamda devlet hastanesine gittim doktor eger bir supriz olmazsa bu pipisi %90 erkek dedi. Ama diger bebek kendini gostermiyor. O da kiz olabilir dedi . Burda gordum cok kisi vae erkek deyipte kiz cikan. Bu kadar emin konusulmasina ragmen degisiklik gosterebiliyor mu resimdeki tam olarak bacak arasi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi 13 haftalıkta büyük ihtimalle erkek dedi.haftam az olduğu için tam inanamadım 22 haftamda gitdim erkeke benziyor dedi.anlayamadım mayısda dopler muayenem var oraya artık umudum.bakalım kesin erkek demiyor doktor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacak arasına göre erkek cinsiyeti oluşturan sonra bir değişme olmaz sadece ulturasonda cinsiyeti görmek zor olduğu için yanılmalar olabilir
(7 puan) tarafından
Yaa ne biliyim etraftakiler heo kordon olabilir diye soylendi bende suphelendim yani tam olarak acmisti kendini bende doktor gormustur herhalde dedim
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Oğlumun ultrason resmide aynı böle☺️
(7 puan) tarafından
Masallah umarim allah benimde gonlume gore verir
(45,036 puan) tarafından
Sağlıkli olsun canim gerisi önemli degil
0 oy
(566 puan) tarafından

Erkek cinsiyeti net gördüysen değişmez demisti doktorum benim oğlumuda 15+5 de gormuştüj aynı bu sekil 

image

(7 puan) tarafından
Masallah allah gonlumuze gore versin
0 oy
tarafından
Erkek canım ya bebişin sanmam değişeceğini 
(7 puan) tarafından
Degisme degil de kordonla karsitirmis mi diye suphelenmistim hakikkatten etrafi dinlememek lazim :)
0 oy
(134,164 puan) tarafından
degismez bence   
(7 puan) tarafından
Hadi bakalim imsallah :))
0 oy
(3,358 puan) tarafından
Oğlumun da böyleydi ❤️
(7 puan) tarafından
Yaa masallah allah bagislasin insallah :)
0 oy
(7,439 puan) tarafından
Çok net canim kordon filan degil digeride göstermiyorsa kiz olma ihtimali yuksek kizimı 26. Haftada öğrendik
(7 puan) tarafından
Ay ne guzel bir kiz bir erkek olsa allah sagligiyla versin once :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 87 göst.
3 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 127 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde EceAtlas (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 187 göst.

410,129 soru

12,331,666 cevap

39,223 kullanıcı

Kategoriler