0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından

image

bebegim 4 aylık ama üstünde 4 10 yaş arası diyor bunu nasl kullanmalıyım bebeğime olurmu sağlık ocağının verdiğini almadık bunu önerdi çevrem ama 4 aylık bebeğe olurmu kullanan oldumu

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kilosuna göre damla kullanıyorsun 4 damla kullanıcaksın
-Reklam-
0 oy
(4,184 puan) tarafından
Bize doktorumuz vermişti ama kızım 3 buçuk yaşında diğer kızıma başka bir marka vermişti 14 aylık olmak üzere o zaman 9 aylıktı kilosuna göre damlatıyorsun galiba
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Ben hiç kullanmadım canim ya kızımı cok kotu yapmıştı 
(523 puan) tarafından
Sağlık ocağının verdiğini almadık özel ilaç çok pahalı ya kotu ediyor dediler onlar
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Kilosuna göre canım valla herkes bişey söylüyor ben anlamadım bu kan damlası işini hemşire günde bi kere 7 damla dedi çocuk doktoru günde 2 kere 7 damla dedi ben doktorun dediğini yapıyorum bakalım ne olacak 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Ben kullandım canim kilosu kadar damla damlatip vericeksin 
0 oy
tarafından
Bütün gıda takviyelerinde 4 yaş üstü yazar. O önemli değil. Kilosu miktarında kilo başı 1 damla olacak şekilde verin mümkünse karnını doyurduktan 1 saat sonra verin
tarafından
Kan damlası yani demir takviyesi için geçerli. Demir emilimi süt ve süt ürünleri ile birlikte alındığında zorlaşıyor. Mesela yoğurt ile ıspanak da yemeyin derler bu yüzden. Demir emilimini kolaylaştıran şey c vitaminidir ama senin bebek şuan süt çocuğu olduğu için süt ile Demir takviyesi arasına biraz zaman koy
tarafından
Yaa teşekkür ederim,ben soruyu soran kişi değilim.bende sağlık ocağının damlası varda ilk aldığımda 4 damla drdiler ama oğlum su an 11 kilo hala mı 4 damla vermem gerek
tarafından
Hayır hayır kilo başına 1 damla mesela 11 küsür mü 12 ver zarari olmaz
tarafından
Rica ederim...
tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 391 göst.
0 oy
1 cevap 32 göst.
0 oy