0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından

image

kızlar yunus emre iki yasında öncelikle selamın aleykum hayırlı ramazanlar 6 aylıkken atopik başladı bizde alerjik egzama bugün yemek yedirirken gördüm bunu evdede inşaat aman sormayın fena iş var onla uğraşıyordum hızlıca kalktık allahtan eşim evdeydi hastaneye gittik ürtiker dedi halk dilinde kurdeşenmiş kaşınıyo soldaydı sağa da sıçramış biz gidene kadar JEL iki şurup verdi ama nedir bu ne değildir açıklama yaptım mecbur şimdi doktora götür diyen olur gittik geldik te geçiren daha iyi bilir napayım ben

1 cevap

0 oy
(804 puan) tarafından
Canım bende kronik ürtiker var soracağın birşey varsa sorabilirsinin
(356 puan) tarafından
Teşekkür ederim okudun cevapladın Allah razı olsun canım şimdi ne yapmam gerek balım düzenli kullanırım ilaçları aksatmam ama neden oldu ki yani çooook sebebi var dedi doktor acaba atopikmi bunu yaptı yada başka sebebi bebek yani farklı bişey yemedi
(804 puan) tarafından
Canım şimdi illa bir sebebi olmasi gerekmiyor bazen durup dururken oluyor bazende besinlerden de olabilir kasidikca kabarıyor kaşınıyor kabarcıklar çıkıyor ama sıcak daha çok kasindiriyor sıcak mesala beni çıldırtıyor evet ilaçlarını düzenli kullan baharatlı tuzlu asitli şeyler fazla yemesin bide çok terlemek sıcak su sıcak duş bunlar hep tetikliyor ama benim genelde belli bir bölgemde çıkıyor senin oğlunun da öylemi
(356 puan) tarafından
Bugün ilk sağ bacağında gördüm hemen hastaneye çıktık doktora gösterirken sol bacağınıda aarmıştı baya şimdi jelini sürdüm kalçasında kalmış biraz canım şükür hafifledi ben doktor serum veririz artarsa flan deyince baya telaş yaptım
(804 puan) tarafından
Korkma canım genellikle geçici bir hastalık  Allah şifa versin dikkat et geçer inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 611 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
4 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
29 Aralık 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annesininmasali (1,431 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
15 Kasım 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,990 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,099 soru

24,425,186 cevap

351,874 kullanıcı

...