0 oy
1,135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kusura bakmayın resim ekliyorum ama mecburum acaba tek ben mi boyleyim diye çok merak ediyorum . Agdayla alınca bacaklarım komple batik oluyor , şimdi permatige geçtim bunda da sürekli bu sekilde oluyor bacağım . Dus jeli ile alıyorum çift bıçaklı olandan ama yine de bu sekilde oluyor . Ne yapacağımı şaşırdım bacaklarımı gordukce üzülüyorum morelim bozuyoliyor . Bu arada hamileyim ondan kaynaklı olabilir mi ? .

Ne ile alırsam daha iyi sonuç alırım ? 

image

32 Cevaplar

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Canım jiletle mi aliyorsun kimi insanda böyle oluyor bnmde çevremde var yengemde felanda böyle çok kıl dönmesi felan oluyor bazı insanlarda ağda yap canım bide bütçe varsa lazere gidersen geçiyor zamanla 
tarafından
Ağda da aynı canım ondan jiletle aldım ama bunda da aynı sonuçla karşılaştım hamilelikte daha fazla azdı .dogumdan sonra gidicem inşallah lazere
(1,421 puan) tarafından
Yengemde öyle o ağda yapıyor onunkidr öyle batıklar oluyor inşallah geçer canım herşey gönlünce olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uzasın ve ağdaya git canim 3 4 gitmedi incelir benimki daha kalın serttti
tarafından
Agda da aynı sonuç kuzum ondan jileye başladim
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Jilet tahriş ediyor canım jilet vurmasan iyi olur epilasyon kullan 
tarafından
Epilasyon aletim yok ki kuzum dogunfan sonra lazere giderim diye almiyorum
(1,543 puan) tarafından
Ozmn ayrı bişe diyemem ama jiletle bu devam eder ya lazere gidicen yada epilasyon başka çaren yok
0 oy
(218 puan) tarafından
Epilatör kullanabilirsin ama batığı tedavi etmen lazım öyle devam et. Ben güzellik merkezinde çalıştım aynı zamanda hemsireyim kayısı peelingi 1 ay düzenli kullanımda hepsini geçirdi kaymak gibi yaptı ayrıca batığı olan müşteriler de kullandı onların da hepsi geçti epilasyonlarini ben yaptığım için gözümle gördüm ama gebelikte kullanılır mi dr sormadan kullanma canım 
0 oy
(519 puan) tarafından
Kesinlikle lazer epilasyon çok güzel yapıyor canım 
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Sir ağda kullan canım hem azaltıyor zamanla benim bacaklarım hem orman gibiydi hem seninki gibi kıl kökleri çok belirgindir şimdi çok çok çok azaldı tüyler o görüntüde kayboldu artık
0 oy
(795 puan) tarafından
Hamam tozu kullan en güzeli acısız ve uzun sürede çıkmıyo 
0 oy
(795 puan) tarafından
Sen yada jileti direk kullandığın için de oluyo sabunla kopurt sanra al o zmn böyle olmaz 
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Ben makineyle alırken oluyordu keselerim yine oldu ağda olmaz belki
0 oy
(924 puan) tarafından
Bekarken bunun aynısını yaşıyordum tuy dipleri yara gibi oluyordu bıkmıştım temizlemiuordum erkek gibi kıllı tutuyordum. Lazere başladım ilk 3 ay ayda bi kere sonra 2 ayda bir 1 seneye kadar. Onunla da tüy derdim bitti. Bacaklarım porselen gibi oldu. Ne tüy ne leke filan koltukaltlarım da öyle duşta kıl tüy derdim yok. Eve de kendime arzumun lazer aletini aldım tek tek çikarsa onunla yakıyorum
0 oy
(489 puan) tarafından
Benimki de böyle oluyordu bı sure jiletle alıyordum bı sure ağda kendim evde yapıyorum ağda makinesiyle baya azaldı seninki bide hamilesin ya daha da artıyor doğurduktan sonra bı jiletle yap bı ağda geçiyor sürekli ağda batık oluyor sürekli jilet de kokleri kalinlasiyir en son lazer 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
32 cevap 1,441 göst.
26 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _.Seva._ (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 714 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde elis (2,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,863 soru

23,782,480 cevap

316,464 kullanıcı

...