0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (7,409 puan) tarafından
Kızlar oğlumun 2 aydır geçmeyen hırıltısi var hava da veriyoruz ama geçmiyor bugün aşısı vardı sağlık ocağındaki doktor da astım olabilir dedi şimdi doktora götürcez oğlumu başına gelen var mi varsa nasıl tedavi ediliyo tamamen geciyo mu

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oglum canim defalarca hastanede yattik surekli acillerdeydik alerjik astimdan 7yasina kadar evde hava makinasi kullandik ama ben yun yorgan haliyi falan hep kaldirmistim evden herseyine dikkat et bide yasi gelince alerji testi yaptir zaten doktorlar soyler sana
(7,409 puan) tarafından
Ne gibi belirtiler vardı peki
tarafından
Hırıltı öksürük tikanma ama bunlar bronsitlede karıştırılabilir iyi bi bakmakla anlasilir uzman doktorun görmesi gerek
(7,409 puan) tarafından
Bizde sadece hırıltı var evet bu doktor olmayada bilir varsa bile çok hafiftir dedi ama bklm
-Reklam-
0 oy
(162 puan) tarafından
Burnu tıkanık da olabilir yazıyor internet de doktora göstermeden vermeyin yeni doğan çocuklar da olabiliyor
0 oy
tarafından
Astım değil de alerji de olabilir 15 günden fazla süren öksürükte doktora gitmek şart kuzum 
(7,409 puan) tarafından
Doktora gittik defalarca akciğer filmi fln çektiler ama temiz çıkmıştı hava ve ilaç verdi onları kullandık gecmiyo öksürük yok bizde
tarafından
Muhtamelen alerji dir kuzum korkma
(7,409 puan) tarafından
İns cnm teşekkür ederim
0 oy
(218 puan) tarafından
Alerji astım bronşit 1 yaşından 5 yaşına çekmişim. Annem en iyi dr götürmüş ve ne yiyecek ne içecek ne iyi gelir ilaç saati hepsini tablo yapmış 6 yaşında atlattım kalmadı. Sadece ****** tüyü ve tozda burnum kaşınır kalan bu bende 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
+2 oy
3 cevap 94 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (112 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 426 göst.
0 oy
4 cevap 194 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,778 puan) tarafından soruldu

414,168 soru