Kizlar esim dukkana bayan eleman alacakmis benim hic gonlum yok aksama kadr neler okuyoruz neler sizce fazla mi abartiyorum
Ne dükkanı canım çok gerekli mi bayan eleman
Be dukkanı ki canm anlamadım erkek elaman alınca olmuyacakmıymis esinin isleri nesi var dukkana gelen erkek elamanın kıllatındanmı korkacak ben kiyamet kopartır o dukkani basına yıkardım valla huyumu bilir islefiyi yer araba pazarı hep erkek bi kadın var yemek alıyordu numarası falan vardı benden önce tabi kadınıda görsen uyrenc yaa yuzunden. O....k dökuluyo. Kiyamet koparıb numarayı sildirdum simdi almıyor ondan daha valla izn verme derim ben simdiden tavrini koy eyer alırsa kovduramazsın aylar once biri bir paylasm yappmısdı bu konuyla ilgili burda kadın kocasına girismis dı cikarib atamıyordular resmen Allah yardımcın olsun bacm
Biraz kartlaşmış birini alsın bari :)
Valla daha almadan boyle yaparsan adamin aklinda yoksa da zorla sokarsn. Bizde kadiniz gidip calisiyoruz yeri geldiginde. Her girdiğimiz is yerindeki adami gözüne kestiricek degiliz ya
Canim oldu adami evden cikartma calismasin dibinde otursun. Olurmu öyle sey. Allah korusun bise yapacak olan her türlü yapar ruhun duymaz. Sen simdi bu hisselerini kocana belli etme adama güvenmiyor gibi olur. Yapmicaksada yapar valla. Rabbim kalbini bozmasin yeterki. 10tane kadinin icinde olsa nolacak. Hem is geregide bayan lazim.hakli yani. Sen sakin ol rahatla kendini strese sokma.
Sık sık gidip kendini hatırlatırsın hoşuna gitmezsede konuşursun eşinle canım mecburmuş okuduğum kadarıyla her kadında kötü değil tabiki sen eşine güven
Yoo hicde abartmiyorsun canim almasin erkek alsin illa kadinmi sart
Nasıl bir zihniyet bu ya o zaman çalışan bütün kadınlar birlikte çalıştıkları erkeklerle fingirdiyor size göre ya da kocanız o kadar aciz bi adam ki yanında duran her kadına asılacak kapasitede bazı durumlarda kıskançlık olur da bu da fazla abartı ve saçma bi zihniyet bence
Seni aldatacak her türlu aldatır. O yüzden adamın işi gereği mecbur alacak. Kalbini bozma hemen.
Birseyi yapmak isteyen insan zincire baglasaniz da yapar icinizi ferah tutup esegin aklina karpuz kapugu dusurmeyin bence.
Kiz benim eşim. Yanında 18 yaşında bir kız çalışıyor kız göğüsler dışarda kışın göbek açık giyiniyor gözler lensli Dudaktan rujalr tasmis =D kız sen üşümuyor musun diyorum yok Hayır abla ben içime bişey giyemiyorum dedi bunaliyorum =D kız beni görünce el pençe duruyor =D elinde ojeyle dükkanda geziyor ne zaman görsem oje sürüyor ruj sürüyor kız biraz kırık ama iyi bir kız eşim kızıyor kapat göğsünü kapat bi tarafini fakan kıza bende sanane sen bekçisi misin dedim ya kız kötü biri değil ailesi çok dövdügü için biraz tuhaf heo babası dovuyormus torbacimiş heralde kızın durumu yok die aldı. Pasaj içi hep erkek dolu erkeklerde kıza laf attgi için hp ondan eşim kızıyor kardeşim yaşında günah diyor bende bazen aciyorum kıza kız kendini savunamiyor çok saf kalpli diyor erkekler gelip el kol şakasi yapıyor hep kızla çocuk daha yani bari küçük biri alsın yanına kocan =D teselliye bak
Canım benim eşimde mağaza işletiyo şimdi bayan dükkan açacak mecbur bayan elemanlar da alacak ben ilk bi tedirgin oldum ama elden bisey gelmiyor
Abartmiyorsun ama yaptığı işe de bakmak gerek.Birde sen git ara ara dur dükkanda bu kadar rahatszisan canim bayan elamanada para vermez
Abartman gayet normal bende olsam abartırım :)
Canım ben 10 yıldır farklı yerlerde çalıştım En son çalıştığım yerde 10 erkek vardı ve ben tek tim kimsenin kocasına da yan gözle bakmadım kimsenin bakmasına da müsade etmedim çalışan kadın ekmek için çalışır senin kocanı kapmak için değil eşin alır yanına birini gider gelir bakarsan yanlışı varsa zaten görürsün o zaman müdahale edersin ama sen şuan eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun
Senin yaninda calisma imkanin yokmu cnm
Ne is yapiyor canm . Bayan olmasi sartmiymis
404,148 soru
12,107,471 cevap
36,424 kullanıcı