0 oy
367 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kızlar 101 de bi beşik. Gördüm  benim şimdi biri 2 yaş diğeri 3 aylık bebeğim var   bu beşiği alsam     iki li  yatak olar mı  sizce.   Bana gayet mantıklı geldi fiyatı da iki  yatak  olarak düşününce 

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Nasıl iki yatak anlamadım canım ? Bu beşik çok küçük maksimum 9-12.ayına kadar yatabilir bebek bununla 2 yaşında ki hiç yatamaz
(4,234 puan) tarafından
Yok canım ölçülerine bak benim park beşik var ondan küçük hemde bebek büyüdükçe o parmaklıklara tutunup ayağı kalkar aşar aşağı
tarafından
Anladım canım aynen ya ben bi tek görüntü ye bakaraktan dedim ama   baya baya  küçük müş. Siz yince şimdi dikmatimi çekti. Ölçüleri ama baya küküş miş. Dediğin gibi
(4,234 puan) tarafından
Evet canım uzun zamanlı düşünüyorsan kullanışsız olur anne yanı düşünüyosan daha uygun ben direk park beşik aldım fiyatı da makul kullanım süresi de uzun 4-5 yaşına kadar yatıyorlar
tarafından
Uzun zamanlı olsun istiyorum da daha erken sanırım onun için de
(4,234 puan) tarafından
Anladım canım Allah gönlüne göre versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Başta bende öyle düşünmüştüm almaya gidince de yatak olan beşikleri görünce vazgeçtim çok hantal birde yatak olunca baya alçak karyola gibi 
tarafından
Hımmmmm     sanki küçük ler ya engin olması bi sorurn olur mu ki onlar için  acaba. Daha kolaylık değilmidir
(4,585 puan) tarafından
Sen bilirsin canım ama kullanışlı olacağını dusunmuyorum
tarafından
Aynen  düşününce. Bana da öyle geldi vaz geçtim fikrim den.
(4,585 puan) tarafından
Bende küçük anne yani besiklerden aldım ikinci büyüyor içinde ama şimdi alsam park beşik alirdim
tarafından
Valla ben şu yavru luları seviyorum ama daha çok erken geliyor bana
0 oy
(3,192 puan) tarafından
İkili yatak değil tek beşik bu açılan değil
tarafından
Biliyorum canim ım  farkettim onu da. İşte yandan vidalar ı. Çıkarırsan iki tane yatak olu verir. Gibi me geldi   sanki benim
(3,192 puan) tarafından
Yok yavrum olmaz iki yatak yandan divalari çıkarsan çöker
tarafından
Yanlardanki değil kız. O sallanma yerin deki   sallama aparatında ki  vidalar dan bahsediyom
(3,192 puan) tarafından
Kız o vidalar yanlardaki korkulukları tutuyor bence onu çıkarırsan korkuluklar çıkar başlar çıkar bilemedim
tarafından
Vaz geçtim zaten  küçük müş diye   içim de kaldı hevesim
0 oy
(1,450 puan) tarafından

Ben anne yani ve odasına karyola aldm şuan orda uyuyor çok güzel bariyeri var rahatlıkla birakabiliyorum henüz beni emdiği için benle uyuyor gündüzleri yatağında yatıyor 1.5 yasinda 

Bu benimki örtüsü felan herseyiyle tavsiye ederim

image

(997 puan) tarafından
Kaça almisdin canim
(1,450 puan) tarafından
2020 de hamileyken 1.600 almıştım cnm suan 4.500 olmuş ama buna benzer alabilirsin bütçen.yetiyorsa bunu da tavsiye ederim eve gelip kuruyorlar.
tarafından
Bdn de bunlar ı beğeniyoeum ama. Çok pahalılar.  Valla  bu aralar artık baya baya ihtiyacımız olacak...
(1,450 puan) tarafından
Altına herseyi koydum, ana kucağı, yürüteci, anne yani beşiği çözdüm onu koydum baya şeyler alıyor cekmecesi
(997 puan) tarafından
Yaa güzelmiş aslında benm 2 yaşında kızım var 17 haftalikta hamileyim bunu alıp kızımı buna alistiriyim diye düşünmüştüm ama çok pahalıymış
0 oy
tarafından
Bu fiyata iyi bence . Yinede gidince boyutunu iyi incele
tarafından
Yeşekkür ederim canım. Bakım eşimin de aklına yatarsa inşallah
0 oy
(3,842 puan) tarafından
2 yatak göremedim 

2 yaş ile 3 aylık birlikte mi uyuyacak demek istediniz ? Öyleyse pek iyi olmaz zarar verebilir ayrıca 2 yaş  ayaklanıp kendini de aşağı sarkıtabilir burdan.
tarafından
Yok canım  beraber gibi düşünmemiş tim. Sallanma aparstından ayırsam dedim  biri  korumalıklı diyeri. Düz iki yatak olur mu dedim ama baya küçükmiş.   Olmaz mış yani  a sadece fiki r olarak aklıma gelmiş ti ama. Vaz geçtim.  Çok saçma. Bi şeyt olur    muş   ölçüler i çünkü baya kçük fark etmemeişim ben onu
(3,842 puan) tarafından
Aslında güzel tasarruflu düşünmüşsün denemeye de değer olmadi geri  takarsın eski haline getirirsin çocuklar 1-2 yıl sadece uyurdu ama bunun icin yeni  almak pek iyi olmaz parana yazık keşke bu dediğin beşik elinde olsaydı, fikir guzel
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Fiyati çok uygun da ne kadar sağlam acaba
tarafından
Şüpeli işte. Vaz geçtim çok eksisi var düşününce
(4,341 puan) tarafından
Yani bence de bebek bi hareketlense kırılır gibi fiyat cok düşük kaliteli şeyi bu kadar ucuza vermezler

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 934 göst.

Kategoriler

1,494,974 soru

24,423,121 cevap

351,728 kullanıcı

...