0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (423 puan) tarafından
tarafından kapalı

imageiyiki annem ve babam var kizlar benm her zaman destekcim daha babanne ve dedemiz geçmiş olsuna bile gelmedi..

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

5 Cevaplar

0 oy
(2,179 puan) tarafından
Anaanne dede yeri hep ayrı oluyor genelde geçmiş olsun ve gözünüz aydın olsun damatliginida askerliğini de görün inşallah
(423 puan) tarafından
Amin cnm ins
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah razı olsun onlardan başınızdan eksik etmesin inşallah Rabbım 
(423 puan) tarafından
Amin ins canim benim
0 oy
(423 puan) tarafından
Amin canım ins
0 oy
tarafından
Ben Allaha sukur iki taraftan da sansliyim.Hem alisveris yaptilar bir suru minik erkegime .Hem de altin takti hepsi .Annem ayri babam ayri kardesjm ayri .K.validem ,k.pederim, gorumcem .Hepsi tek tek takti altin dogdugunda .

En buyuk sukurulerimden biri iki ailemin de cok iyi insanlar olmasi ❤️

biz hastanede  1 aylikken olduk bitii gitti.Sunneti oyle buyutmuyorum gozumde .Cunku dini bir gorev oldugu icin yapiyoruz .Ben sunnette hediye dahi istemedim.Hatta hemencik olsun da ciksin aradan dedim ehehehe

Ama sizin kiler kendisi dusunmus ve iclerinden gelmiss 

Sizin icin de guzel bir birikim olur atarsiniz kenari kuzum☺️
(423 puan) tarafından
Kuzum maksat hediye değil zaten gelip bakmadılar bile çocuğa birde lafını yaptı oğlum hediye istedi babannesinde döndü ben hiç torun sünnet ettirmedim ettirenler hediyeyi bı alsın gelsin o zaman Alicam hediyemi diye annemlere laf carpitiyor şükür ailemin durumu pek iyi değil ama yaptılar Allah onlardan razı olsun laf söylemeye hakları yok suan
0 oy
(164,072 puan) tarafından
aahh bu annane dedelerde olmasa napariz biz yaa
(423 puan) tarafından
Aynn canım Allah başımızdan eksik etmesin

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 685 göst.
18 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 439 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
0 oy
18 cevap 768 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,295 soru

24,399,286 cevap

349,984 kullanıcı