Hanımlar saat 17.30 iftara iki saat var daha bende herşeyimi hazırladım temizlik yapıyorum temizlikte ev süpürmek evim 7.katta karınca çıkıyor ne yaptıysam bir türlü önüne geçemedim sabah bir yem döktüm işe yarar mı acaba diye onu süpürüyorum fayans ve parkelerden süpürgemin uzun ucu almadı sıçrattı etrafa o yüzden çıkardım hortumunun ucuyla alıyorum haliyle uzun sürüyor alt komşumum güvenlik ve görevliyi göndermiş kapıma çok ses yapıyorum diye tamam diyip gönderdim onları onların bi suçu yok onlar mecbur geliyorlar sonra aşağıya indim ne olduğunu süpürge açmak için saatin uygun olduğunu söyledim kadın durmuş bana her gün ev mi süpürülürmüş gece çok duş alıyormuşuz gece geç yatıyormuşuz evde çok dolaşıyormuşuz eşim askerde ailem yanıma geldi onlar niye 4-5 aydır burda kalıyorlarmış gitmelilermiş onlardan rahatsız oluyormuş en sonunda sinirlendim karışmayın benim evime dedim gelenim gidenimden sizene istersem günde 5 kere süpürge yaparım bundan sizene dedim gece gündüz işiniz gücünüz yok mu evimi dinliyorsunuz dedim niye vuraya taşınmışız bide onu soruyor konyalı varsa aranızda Türk yıldızları parkını bilen evim oraya bakıyor boşluğa yani buraya taşınmamalıymışım oda taşınmazmış ama ev almış mecbur gelmiş benden önceki kiracıda bu aile yüzünden çıkmış zaten evden adm emekli polis evden hiç çıkmıyor bende çıkmak istiyorum ama bu şekilde uygun bi evi şu zamanda bulmam imkansız evim daha 3 yıllık yeni bir ev ve 4+1 2800 lira kira ödüyorum şu anda kiralar 2+1 bile 2500 den başlıyor ne yapacağımı şaşırdım sizce haklı mı ben nasıl bir yol izlemeliyim