0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Beni ne gibi zorluklar bekliyor

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç bir şeyi zorluk olarak görmeyin, siz zaten zoru başarmış olacaksınız, çok güzel günler beni bekliyor deyin kendinize çünkü gerçekten güzel günleriniz olacak.
tarafından
Hadi inşallah gülmeyen yüz gulermi acaba:-D
-Reklam-
0 oy
(266 puan) tarafından
Bosanma icin bir avukat sonra bosanma sureci bosandin :) 

Ev lazim teksen calisacaksin cocuklarin varsa sıkınti birde karsina biri cikmasina izin verme bu sureçte kafa karisikligi oluyormus unutma yastik degisir ama dert degismez bunun eli darsa digerinin közü dar olur bnce birdaha düsunun derim yine karar sizin
tarafından
Allah'a şükür evde var işte var çocukta var ben iftiraya kurban gitmekten korkuyorum millet kocalarını kiskanmaya başlar diye korkuyorum zar zor bir koca buldum onunlada olmadı birdaha koca mi adammi Allah korusun
tarafından
Zar zor bir koca buldum ne demek, kendinize bu tür yakistirmalar yapmayın, kocasını kıskanan kişinin kendiyle problemi vardır,direkt çıkarın hayatınızdan. Sizi bilen öyle bir yaklasiminiz olmayacağını da bilir. Sizin kendinize ne yakistirdiginiz ve nasıl muamele ettiğiniz önemli, başınız dik olsun.
tarafından
Doğru söylüyorsun kız başım dik alnım ak daha ne yapayım ama kıyamet zamanında yaşıyoruz iyiyi kötüyü secemiyoruz
(266 puan) tarafından
Suanda her 10 kadindan 5 bosaniyor evlenmek kadar bosanmakta cok normal  sen tepkini koyduktan sonra kim nasil sana o gozle bakacak ?
Kendine dikkat ed sen kendine güven yeter
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Evliliğin kadar zor olmaz belki de
tarafından
İnşallah olmaz
0 oy
tarafından
İnsan ahlaklı oldumu farketmiyo evli yada boşanmış olması doğru yolda gidersen Allah seni her türlü şerden muhafaza edecektir
tarafından
İnşallah bu zamana kadar kimseye bir zararim olmadı daha karşımdakine  acırım üzülen biriyim ama iyilik yaptıkça kötülük bulunca içimdeki iyi duygularda öldü tamam imtihan başıma gelenler ama hangi günahımin karşılığı diyede düşünmeden edemiyorum
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Elaleme kulagını tıka yeter
0 oy
(123,006 puan) tarafından
zorlukdan kastin biri laf cikarir dul kadin der vs gibi seyler dimi hicoyle dusunme 
tarafından
Evet o yönden zorluk cekermiyim ki dedim
0 oy
(3,770 puan) tarafından

Boşandığım için Mart ayında bende anliorm seni

0 oy
tarafından
Herkese karşı mesafeli ol ve her denilene kulak asma
0 oy
tarafından
Bir zorluğu yoktur cnm. Hiç öyle düşünme herkes kendine baksin
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Boşanmada kadını en çok yıpratan çalışmak zorunda kalması helede çocuğuna canı gönülden bakan olmadımı baya bir tırmalaması gerekiyor bende böyle oldu çok yıprandım o anlamda.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (825 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kubra_ (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 68 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Birhilall (1,416 puan) tarafından soruldu

405,979 soru

12,169,076 cevap