0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
Kizlar kocaelinden Sivasa geldik eşimin ailesiyle ağustosta 1 sene olcak 1 kere düğüne gittim kardeşimin 3 gün kaldım geldim ailemin evinde dün de kaynanam kayinpederime yolla çocukları bayramda annesinin yanında gecirsinler demiş bende eşime sordum tamam gidelim ama ben fazla kalamam ben gelirim sen kalırsın dedi sabah da kaynanamla konuşuyorduk 1 hafta kalır gelirsiniz diyo bende 10 15 gün kalırım annemle geliriz dedim aman bisver 1 hafta kal gel annen yazın gelsin annen süt olur bahçe olur bilmiyorum napsam 

15 Cevaplar

0 oy
(22,061 puan) tarafından
Sorun ne anlamadim 1 hafta kalmanimj sknti ediyolar
(498 puan) tarafından
1 hafta kal diyorlar ben eşimi gönderip 20 gün kalmak istiyorum
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Kendi aklın fikrin vr kalacağın gün sayısına kimse karışamaz
(1,438 puan) tarafından
Aaa olur mu karismazlarsa
(7,791 puan) tarafından
Konuşup dursunlar eşinede deki bana eşlik etmezsn bnde sna etmem kısasa kısas sn bnle durmaz dönersn bir dahakine snde ailenle kalırsn ben dönerm de
(498 puan) tarafından
Eşim bisey demiyo ben gelirim sen kal istediğin kadar diyor
(7,791 puan) tarafından
Sorun orda nedne o da kalmıyo sn onun ailesinde kalıyosun bnu niye önemsemiyosunuz ki
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Ona neymiş annenin kac gün gelip gelmicegi 
0 oy
(20,846 puan) tarafından
Oraya gittin mi uzativer. He de geç. Hiç muhabbetini yapma. Bilet bulamadık dersin. Geç gelirsin
0 oy
tarafından
Onlar kim ki sana gün belirliyolar gün belirlemek sana ve eşine bağlı bi hürriyeyinizi elinizde tutamıyosunuz yaa sen kendi başına bir bireysin kendi kararını kendin verirsin eşinle birlikte 
(498 puan) tarafından
Eşim bisey demiyor
0 oy
tarafından
Onları dinleme sen nasıl istiyorsan öyle yap
0 oy
(630 puan) tarafından
Onlara ne? İstediğin kadar kalırsın ağaç kavuğundan mı çıktın sen. Kendi anan babanın evi
0 oy
(8,356 puan) tarafından
Ya eşin bişey demedikten sonra sen millete he he de geç ne konuşuyorsun laf anlatıyorsun. Kime ne. Çok takmayın böyle şeyleri.
0 oy
tarafından
Kaç gün kalacağını yada annenin ewine gidip gitmiceni onlara mı soracakmışsın 
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Kaynanani ne ilgilendirir kac gun kalacagin acabada
0 oy
(2,633 puan) tarafından

Bizdede şu an o muhabbet dönüyor.

Beraber yaşıyoruz.Her sene Haziran'da Diyarbakır'dan kocaeliye gidiyorum annemlere.Kaynanam şimdiden derdine düşmüş çok kalmayacaksin diye.Allahtan eşim bişey demiyor.Hep 20 gün diye cikiyorum evden 2 aya yakın kalıp geliyorum:) 

0 oy
(146,592 puan) tarafından
kimse karisamaz ne kqdar istersen kal
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Valla canm aklın var çok şükür şunları katmayin aile içi planlarınızı ne die soluyorsunki 
(498 puan) tarafından
Birlik oturuyoruz ama zaten dinlemiyorum
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Kaynana na niye soruyorsun asıl eşine sor onu ikna et Bi vazgeçin artık şu kaynana sözü dinlme huyunuzdan 
(498 puan) tarafından
Birlik oturuyoruz ama zaten dinlemiyorum
(1,304 puan) tarafından
Ama kocam git istediğin kadar kal diyorsun sonrada kaynanam bir hafta kal ne yapım diyorsun hayatım şua hayatı başkalarına göre yaşamayın esin sıkıntı yapmıyorsa kaynanan kim oluyor aynı evde yaşıyorsan bile o kadar karışamaz kendi kızı olsa gelsin on ay kalsın der ama

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 576 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (250 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 415 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 507 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,700 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,200 göst.