Ben o an sinirini bosaltmasini bekliyorum en fazla 1 saat sonra gelip ozur dileyip anlatiyo zaten benlik bi sıkıntı olmadigi icin takmiyorum. Sonucta eşiyim bana patlamicakta kime patlicak kafasindayim cunku bende bazen ona patliyorum
Valla ben hic sesimi çıkarmıyorum sinirliyse. Eve geldiği an anliyorum zaten. Benlik bi şeyse once o sinirlenir konuşur konuşur sakinlesince soylerim tatlı dille bak senin de şu hatan var diye. Ama dışardan bi sey olmussa da anlatmaz hic oyle sessiz sessiz gecer gün o telefonuyla ugrasir bende diger odada cocukla.. Hic hosuma gitmiyo bu huyu bi derdi varsa anlatsın istiyorm ama iste..
Direk ölü takliti yapıyorum
Kendi eşimi gördüm resmen ya aynı benimkini anlatmışsın benim eşimde kinde var malesef yapılan hiç birşeyi unutmuyo hemen bi hatada silen biri çok zor bi insan
Benim esim kolay kolay sinirlenmez biseye bu en fazla sinirli belki 2 defa gormusumdur sinirliyken bisey yapmaz benim pasam balkonda sigara icer sonra sanki hic bisey yokmus kavga etmemiaiz gibi gelir kafasini gogsumun ustune koyar en sevdigim huyu pasamin
1,491,821 soru
24,377,202 cevap
348,410 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın