0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (423 puan) tarafından
Kizlar kızım 10 aylık sallanan beşiği var ama ayağa kalkmaya başladı düşmesinden korkuyorum Park yataklar nasıl kullanılışı nasıl ondanda düşme ihtimali var mı 

9 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından
Benim park yatak degil ama eltimin var alcak oluyor yatagi pek dusme riski yok kizi 3 yasinda hala onu kullaniyor bnd keske oyle bisi alsaymisim
(423 puan) tarafından
Kulanilisli bende çok pişmanım kaç kere düşecekler yakaladım şuan yer yatağı yaptım orda yatiyo korkuyorum düşmesinden içinden cikmasin istiyorum
(345 puan) tarafından
Evet canim tehlikeli cocuklara hic belli olmuyor Allah korusun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kullananlar cok memnun. Düşme ihtimali yok cunku yatak en altta dipte oluyo.
(423 puan) tarafından
Çok pişmanım şuan keşke ondan alsaymisim yer yatağı yaptım korkumdan yerde yatırıyorum dusucek diye
tarafından
En korktuğum şey. Bende bu günleri dusunerek tahta besik aldm büyüyen besik bikac parca söküp karyola yatak oluyo. Yatak baya alçakta dusme tehlikesi yok 26 aylık hala onda yatiyo. Duvaar ile yatak arasına koydum ben hemen dibimizde yatiyo içim rahat
0 oy
(8,348 puan) tarafından
park yatak 2 bucuk yasinda kullanisli yatiyor hala ama rahatligindan suphem var cok donmeye basladi normal yatak bakiyorm genis
0 oy
(2,054 puan) tarafından
Kızım 5 aylıkken  aldık 6 ayıkken  kullanmaya  başladık  iki  katlı  oluyor  zaten birkaç  hafta  ara  katta  yattı  sonra  baktım dönüp  kaldırmaya  çalışıyor  kendini ara katı  kaldırıp aşağı  kata  aldık  şuan  19 aylık  yatagın fermuarı  açık  olmadığı  sürece kendi  girip  çıkamıyor 4-5 yaşına  kadar  yatanlar  var tavsiye  ederim ama yatagını kalın  al  eğer  alacaksan kalın olması  alt  katı  kullanırken  rahat oluyor 
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Kullanlar memnun bnmki normal beşik 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Kullanıyorum düşme ihtimali yok çok rahat memnunum
0 oy
(3,267 puan) tarafından
28 aylık oğlum doğduğundan beri onda yatiyor düşme ihtimali yok 
0 oy
(4,238 puan) tarafından
Benim oğlanda 3 senedir Park yatak kullanıyor ilk 7 ay üst kademe de kullandım tutunup kalkıp düşmesin diye alt kademeye indirdim 3 yaşında alt kademede yatıyor düşme riski yok 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Park yatak baştan alınmalı bence hayat kurtarıyor muhteşem bisey hic bisey olmaz onda

İlgili bir soru bulunamadı

409,909 soru

12,324,156 cevap

39,059 kullanıcı

Kategoriler

...