Ay ne kadar abartmışsın...
Biz de sahura kalkınca ya mesajla ya aramayla haberleşiriz kimse uykuda kalmasın diye. Eşime ulaşamayınca beni arıyor diye sinir olmuşsun. Biz de öyle yaparız. Sessize alsa da çözüm değil ulaşamayınca uykuda kaldınız sanarlar. Altı üstü bir ay var sahur. İdare edebilirsin. Normal zamanda da gecenin üçünde aramıyordur diye düşünüyorum.
Evlenince ailelikten çıkıp akraba oluyorsun, mantığını bu yaşıma geldim ilk kez duyuyorum ve asslaaaa katılmıyorum. Akraba dediğim insanlarla, canım ciğerim anam babam kardeşlerimi asla aynı kefeye koyamam. Güzel Türkçemizde bile çekirdek aile, geniş aile diye tanımları var bunların. Ailem değil demek çok acımasızca geldi bana.
Bu hamilelik hormonlarının arkasına fazla mı sığınıyoruz acaba
Çocuğun evlendiğinde oda seni akrabası sayarsa üzülme ama
Nasıl bir zihniyet bu. Evde benim borum öter yok ipleri ele almam lazım vay efendim davulcu parasını ona gönderiyim.ne kadar ayıp şaşkınlıkla okudum. Herşeyin bir üslubu var. Eşinin annesine çok üzüldüm. Gelin değil yılan almiş resmen yazık yazık.
Ay benimkide sey derdi sahurda sundan yap oglum sever bundan yap oglum sever dedim oglun eski oglun degil artik ne sevicegini ben bilirim adam mecburiyetten yiyomus o dediklerini diyede ekledimdahada demiyo dkjdhhdh saniyoki evlendikten sonra hersey ayni kalacak ama yoohhh
1,492,991 soru
24,394,438 cevap
349,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın