0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4 5 saattir yemek borumda i birşey takılıyor ne yaparsam yapayım geçmiyor.su içiyorum yemek yiyorum olmuyor.samki geçiyor gibi oluyor geri geliyor.basina böyle bişey gelen var mı.varsa nasıl cozdunuz.kafayi yiycem

3 Cevaplar

0 oy
(7,930 puan) tarafından
bademciğin şişmiştir yemek borunda gibi hissediyorsundur.Nane limon kaynat iç
(4 puan) tarafından
Olabilir mi bilemedim hareket eden birşey ama bazen yukarı çıkiyor bazen aşağı iniyor
-Reklam-
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Sade yumuşak  Ekmek ici ye canim
(4 puan) tarafından
Neler yedim inanın hiç faydası olmadı sinirim bozulmaya basladi
0 oy
(15 puan) tarafından
Hamile misiniz, ben hamileyim kaç aydır sürekli boğazıma birşey takılıyor hissi var. 
(4 puan) tarafından
Yok hamile değilim hamilelikte olan reflü oluyor.onu da yaşadım ama bu çok farklı birşey ne yersen ye ne yaparsan yap gecmiyor
(15 puan) tarafından
Maalesef reflü değil benimki endoskopi oldum yine birşey çıkmadı. Bende ne yaparsam yapayım geçmiyor birşeyler yiyip içemiyorum ağlıyorum yemesem de tıkanma var yesemde. Rabbim şifalar versin.
(4 puan) tarafından
Benimde aynı arkadaşım dün azaldı gibi olmuştu bugün yine geldi bugün de geçmezse doktora gideceğim iyice canımı sıkmaya başladı.yasam kalitemi düşürdü resmen ne yaparsam yapayım  gecmiyor.bi lavoba acı döküp kurtulasim geliyor öyle bı his
(15 puan) tarafından
Ahh öyle kolay birşeyler olsa doğuma kadar diyor doktorlar ama bakalım.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 305 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
0 oy
5 cevap 132 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M_A_E (482 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 258 göst.

411,823 soru

12,397,405 cevap

44,243 kullanıcı

Kategoriler

...