Boyum 168 kilom 62. 60 kiloyken giydiğim kiyafetlerle şimdi bu kiloyla çok biçimsiz duruyorum hepsi genişlemiş bana eteklerim üzerimde durmuyor genişgeniş cok çirkin duruyor üstümde evde giyiyorumbu arada. Dışarıda ferace uzun tunikler giyerim. 86 kiloyla doğumdan çıkmıştım ama 67 70 arasiydim ondan sonra hep. ramazanda 62 ye düştüm kilo almakta istemiyorum açıkçası ama gören hep sana yakışmıyor çok zayıfsın deyip duriuor zayif falanda değilim. Acaba psikolojik baskı mı var üzerimde. Evlenmeden ve Evlendiğimde 60 kiloydum hep ama böyle durmuyordum yüz kemiklerim burun kemiğim böyle göze gelmiyordu kilo alıp zayıflamak neden bana böyle olumsuz etki yarattı bilmiyorum. Bu yakışmıyor diyenlerde hep kilolu insanlar ama olumsuz söylentilere çabuk etkilenen biriyim kötü hissettiriyor bana . Moral olarak çöküntüdeyim bu konuda. Kilo mu alayım bu kadar zor vermişken bütün derdim bitti bu kaldı gibi sanki hep şom agizlilar yüzünden
Banada kilon fazla gelmedi bence alma kilo hiç iyi değil . Kadın her haliyle güzeldir ama sen nasıl mutlusun oda önemli
1.69 boyla 75 kilo.olmak isteyen ben kılon neresi fazla kız
1,493,312 soru
24,399,484 cevap
350,003 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın