0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Hayırlı ramazanlar kızlar son adet tarihim 19 Mart ve daha adet olmadim sadece kasik ağrım var göğüs hassasiyetidir mide bulantısı yok bı kaç gündür yürüyüş ve evde hareket falan yapiyorm zayıflamak için birde 4 gündür maydonoz limon suyu içiyorum test yapmadım daha çünkü olsa hissederdim diyorum bnce yok varsada 10 gün gecikmeden test yapmam varsada maydonoz suyu düşüğe sebeb olurmu bide adet söktürücü etkisi oldunu duydum smdiye kadar gelmesi lazımdı kafamda deli sorular teşekkürler şimdiden cevabınız için :))

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne alaka olsa hisederdim belki hhamilesin nerde biliyorsun adetin gecikmiş. Adetin gecikmişse test yap öyle bu tür şeyleri dene . 
(79 puan) tarafından
Pazartesi günü yapicam
-Reklam-
0 oy
(2,213 puan) tarafından
Aynen 5 gün gecikmiş en iyisi test yapman
(79 puan) tarafından
Pazartesi günü yapicam inşallah
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Hamileysen maydonoz suyu zararlı ve hamile olsanda kendi kendine hissetmen imkansıza yakın en güzeli gidip test yaptırman
(79 puan) tarafından
Pazartesi günü yapicam teşekkürler
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Diyet ve spora yeni başlamak adet düzenini bozabiliyor başlarda. İki yıla yakın diyet yaptım başlarda aynısı olmuştu. Maydanozu kaynatıp içersen adet söktürücü özelliğini daha çok gösterir. Ama günün geçtiyse test yapıp içmen lazımdı sonuçta tehlikeli yani. 
0 oy
tarafından
Tabi maydanoz düşüğe sebeb verir.

Bekarken kabızlık için içiyordum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
21 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
0 oy
6 cevap 108 göst.