Selam güzellerim.Geçen gün yine eşimin yatılı misafir sevdasından bahsetmiştim napıcam ben bu adamı bilmiyorum asla laftan anlamıyor.Ben yatılı kalmaktan ve yatılı misafirden nefret ederim.Zor bi durum olur tabii kapım açık ama gerek yokken neden yani.Geçen annem tatilden dönsğn gelsin bizde kalsın dedi bende yok artık başbaşa kalırsınız ben giderim dedim.Kalırız dedi.Bugünde annem annaneme gidiyor babamı yatıya çağırdım bana yok dedi diyor.Kayınbabam düşüncelidir gelmez ama şimdi bana diyorki benim teklifimi kabul etmez sen ısrar et.Bende istemiyorum hamileyim zaten ne gerek var karısı düşünmemiş 10 gğn evde yalnız bırakmış ben mi düşünücem hamile halimle.Zaten çağırsamda gelmez ( yani öyle umuyorum ) beni en çok eşimin bu yatılı misafir sevdası yoruyor.Napıcam ben bunu ya.Hiç alakasız insanları yatıya davet eyor.Hatta ev dubleks üst kata misafir yatak odası bile yaptı.Sürekli yatılı misafir hayalleri kuruyor bu evde en az 10 kişiye yatacak yer var filan diye.Çok yoruldum bu durumdan gerçekten bıktım.Eşi benim gibi yatılı misafir sevdalısı olan var mı? Bası vazgeçiricem ben bunu?
Evde çok mu sıkılıyor
1,499,169 soru
24,487,978 cevap
357,422 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın