+1 oy
657 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Eşiniz sizden kayınvalidenizin yazlığını temizlemenizi istese ne dersiniz?

32 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Git kendin temizle derim
tarafından
Geçen seninle konuştuktan sonra kim iyi olmaz Kurban olurum sana:)

Sen hayatımda gördüğüm en mükemmel insansın seni çok seviyorum aşkım
(122 puan) tarafından
Bende neler diyecektimde kendimi zor tuttum mübarek gün.
tarafından
Yaaa yerim seni cok sevindim iyi olmana hep iyi ol balim☺️❤️
tarafından
Sen de hep iyi ol benim bir tanecik aşkım ❤️
tarafından
Vallahi bacı bazen ne mübarek gün dinliyorlar ne hayırlı gün dinliyorlar sustukça biniyorlar tepeye konuş kız savun kendini şimdi konuşmazsam ileride pişman olursun kimse kimseden üstün değil canını sıkan insanlardan uzak dur eşin olsa bile mesafeni koy anlar zaten
-Reklam-
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Sen ne dedin ☺
(122 puan) tarafından
Ben kendi evimi temizlemiyorum dedim keşke hamileyim gelsin onlar benim evimi temizlesin deseydim tüh ya
(22,067 puan) tarafından
Aynen iyi demişsin bosver
0 oy
(4,158 puan) tarafından
Bayramlarda vs hep gidince ben yapıyorum.  Evi de süpürürüm cam da silerim toz da alırım yaparım yani.  Kendi annemin evini nasıl yapıyorsam kayinvalideminkini de yaparım 
(4,158 puan) tarafından
Ben kendi annemin yanına da gidince yapıyorum.  Kayinvalideme de aynıyım.  Aramız da çok bal kaymak değil orta halliyiz
(122 puan) tarafından
Gıcığına gitmiyormu.Valla nefsini ne güzel köreltmişsin maşallah benim kocamın demesi bile zoruma gitti
(4,158 puan) tarafından
Yok valla gitmiyor Allah rızası için yapıyorum yaparım da .
(122 puan) tarafından
Ay Allahım maşallah ya.Eşin diyor mu peki git temizle diye ? Heralde benim eşim diyor diye gıcığıma gidiyor?
(4,158 puan) tarafından
Yok eşim demez ama ben kendim yaparım zaten onun demesine gerek yok ki canım.  Sadece annemin bi sözü vardır kızım kim sana haksızlık ederse ses etme sabret bak gör o kişi senin değerini anlamadan ölmez der hep de çıkar bu dediği
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Yani yapabilseydim yapardım ama hamileysem ya da  bebeğim küçükse yapmazdım parası varsa gitsin başkası temizlesin 
(122 puan) tarafından
Var ya cimrinin teki emekli maaşı var kocasının emeklisine el koydı kira geliri var daha ne olsun
0 oy
tarafından
Az ye de hizmetçi tut. Gitmeyeceğim yeri ellemem.
(122 puan) tarafından
Kocam gıcık ya hamileyim yani
allahtan korkar insan vicdansız
tarafından
Bidee? Senin adamda beyin yok heralde.
Hamileyken bırak baskasının evini temizlemeyi kendi evimi asla temizlemedim eşim yaptı. Ben ekmekten Baska birşey taşımadım marketten. Karnındakinin farkında değil heralde.
(122 puan) tarafından
Vicdansuz o kadar pişmanımki çocuk yaptığıma aklım olsa asla yapmam bi de ilk çocuk ve daha 1 aylık yeni yani
tarafından
Allah ıslah etsin çok zor. Güç kuvvet topla herşey sana kalacak gibi.
(122 puan) tarafından
Maalesef
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Ohaa bide hamile halinle mi bunu senden istedi. Ağzıma geleni sayarım. Hadi çoluk çocuk olmaz rica eder neyse o zaman eşime derim yardım et yapalım 
0 oy
(1,059 puan) tarafından
Başka arzusu?
0 oy
tarafından
Yazlığı olan birinin durumu iyidir temizlikçi tutsun da temizletsin
0 oy
tarafından

Az yede hizmetçi tut derim 

:D allahtan kaynanam yok yani var ama yok hahaah

0 oy
(2,512 puan) tarafından
Ver 5000 bin derim 2 bin veririm birine temizletirim:)
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Bana ne derim 
0 oy
(3,102 puan) tarafından

Az ye de kendine bi usak tut derim :) 

Saka biryana eger kadinin tek yapamiyacgi birseyse hastaysa yasliysa yaparim.ama emrivakiden hoslanmam.insan gibi istenirse yaparim.canm annem yaoamiyor artik yaslandi bi yardim et gdelim dese walllah yaparim.

0 oy
(5,216 puan) tarafından
Suratına doğru tüküre tüküre puhahahhahjaj derim :) 
0 oy
(134,287 puan) tarafından
banane derim    
0 oy
(324 puan) tarafından
Yazlığı bilmem ama evini temizlerim gocunmamda çok şükür kendi anneminkini nasıl yapıyorsam onunkini de yapıyorum ama hamileymissin yapma sen iki canınla
0 oy
tarafından
Az ye de uşak tut derim :D 
0 oy
(20,587 puan) tarafından
Tamam derim çocuklarda bahçede oynar küçük olmasa valla yaparım ben nolcak
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Ben eşim demeden yapıyorum canım ya.bayram temizliği bahar temizliği hep birlikte yaparız .çok severim temizlik yapmayı zoruma gitmez hiç 
0 oy
(534 puan) tarafından
Demez ona cesareti yok annesinin bana yaptıklarından sonra dersede ağzının payını veririm, kayınvalidem iyi olsaydı o demeden ben gider yapardım o ayrı 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Boyle birseyi isteyemez. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 409 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde melike_00 (83 puan) tarafından soruldu

410,422 soru

12,343,702 cevap

39,877 kullanıcı

Kategoriler

...