Kızlar akşam akşam anlatmazsam çatlıcam. Bir çok şey var ama bu akşam sinirlendiğim şeyi anlatıcam. Kayınvalidemle birlikte oturuyoruz başlıkta da belirttiğim gibi. Eşimle hiç ama hiç yalnız kalamıyoruz. Özel alana zerre saygısı yok. Bizden sonra yatıyor zaten. Bide bunlar yetmezmiş gibi habire misafir çağırıyor. Hadi gündüz gelip gidenler neyse. Torunları sürekli bizde kalıyor ya. 9 aylık kızım var. Çocuk uyuyamıyor sesten. Hadi bunada katlanayım ama bide dışarı çıkıp çocukları bana bırakıyorlar ve sormuyorlar bile. Ben hic mi yalniz kalmayım hic mi kafa dinlemeyim? Cocugum yokken bile esimle yalnız kalamadık cocuk baktim ya. Bugün bütün gün bana bıraktılar akşam geldiler görümcemle. Şimdi çocuktan ogrendim ki burda kalacaklarmış. Hiç bana haber veren bile yok. Daha 2 gün önce Kayınvalidemle güzelce konuştum dedim ki annecim bak sen bana hiç haber vermeden çocukları getiriyorsun ama belki benim özel bir isim var bari önceden haber ver bana. Biraz önce burda mi kalacaklar diye soruyorum gülüyor senden de izin almadık ama diye dalga geçiyor bide benimle ya. Delircemmmm. Bende kızdım sana dert anlatınca böyle yapıyorsun işte dedim. Diyor ki yanlis anlıyormusum. Habire laf sokuyor bide yanlıs anliyorsun diyor. Bende he anne ben fesatın tekiyim Allah yardımcımız olsun dedim çıktım konuşmuyorum simdi. Sakinlesemiyorum ya burda konuşup içimden atayım dedim