+1 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (17,668 puan) tarafından

Giderken kaynanamla karşılaştım kapıda. Hayırdır nereye böyle diye sordu esime. Esim de misafirliğe gidiyoruz arkadaşıma dedi kıyafet almaya gideceğimizi söylemedi :D. Gülüyorum ama bu durumdan çok rahatsızım sırf çene yapmasın boş boş konuşup başımızı şişirmesin diye yalan söyleyip gittik ya. 

11 Cevaplar

0 oy
(1,085 puan) tarafından

En İyi Cevap
Eşini tebrik ederim. Ayni benim eşim
(17,668 puan) tarafından
Annesinin huyunu biliyor diye söylemedi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Şu kaynanadan ne çektin be Emine:D

(17,668 puan) tarafından
Hiç sorma ya bunlar daha hiç bisi. Önceden yaptıklarını anlatsam oturur benim yerime ağlarsın
0 oy
tarafından
Benimki de heryere annesiyle gider 
tarafından
Tam bizimki hastaneye anne alışveriş e anne
tarafından
Aynen bu kendine birşey alacağı zaman bile annesini götürür o derece emmedi götürmediği bir iş yeri onun haricinde heryere annesiyle gider beni götürmez
tarafından
İyi şanslısın
tarafından
Kaynanam iş yerinede gitti ev aldı ilk kaynanam gördü
tarafından
Allah yardımcımız olsun böyleleriyle ömür nasıl bitecek
0 oy
(786 puan) tarafından
:) esin dese ne yapar kayınvaliden onu merak ettm. Oda mi gelir yada almaym ne gerek var vs mi der 
(17,668 puan) tarafından
Gelmez de almayın her şey çok pahalı vs vs boş konuşuyor niyeti çocukları çıplak bırakmak heralde
0 oy
(770 puan) tarafından
Ahahah ila kız;))
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Para ondan mı çıkıyor sanki ne karışır bilmem valla sağ olsun benim kaynanam  oğluma bayramlık aldık kızım parasını vereyim ben almış olayım dedi yok anne sen ayakkabı alırsın dedim o şekilde anlaştık burda okuduğum kaynana postlarina çok şaşırıyorum valla 
(17,668 puan) tarafından
Yok be nerde benim kaynana da o düşünce eşim tek oğlandır ilk babaanne oluşu ama kızım 3 yaşında oğlum 2 yaşında daha şimdiye kadar kızım al şu parayı çocuklara bişey al demisligi yok kendi de almaz
(2,569 puan) tarafından
Pes yani torunlarının üzerine titremesi lazımken Allah akıl fikir versin inşallah
0 oy
(3,093 puan) tarafından
İyi yapmış tebrik ederim 
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Kız ne var bunda yalan söyleyecek dogriyu soyleseydiniz ya:D

(17,668 puan) tarafından
Kıyafet almaya gittiğimizi bilse 1 sene konuşur hem arkamızdan hem yüzümüze
(3,951 puan) tarafından
Yaa. Insanlar neden böyle anlqmadim gitti birak gitsinler dimi. Benim kayinvalidem var sagolsun gencken gezersiniz gidin gezin yavrum der biz 1 aliyorsak o 2 alır torunlari icin
0 oy
(140,626 puan) tarafından
ahaha emosum yaa ee ne aldiniz
(17,668 puan) tarafından
2 takım aldım oglusuma. 1 tane gömlek şort aldım papyonlu. Birde hava belki soğuk olur diye bir tişört ve pantolon aldin
(140,626 puan) tarafından
gule gule kullansin♥️♥️
(17,668 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Neden saklama gereği duydunuz ki kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz bence yada kimsenin dır dır yapmaya hakkı yok 
(17,668 puan) tarafından
Iste kaynanam dırdır yapıyor diye söylemedik bilse 1 sene konuşur öyle bir çene var mübarek susmak bilmez
0 oy
tarafından
Hahahah benimki olsa işimiz var gidip gelcez napcan derdi seninkide iyi demiş bence 
(17,668 puan) tarafından
Biz işimiz var bile diyemiyoruz bu sefer ne işiniz var diye tutturur  :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 363 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,011 göst.
+2 oy
15 cevap 383 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy