0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (3,148 puan) tarafından

Yarın sabah sezeryan Olcam üçüncü gebelik ama çok korkuyorum öyle böyle değil bana da dua eder misiniz ameliyat esnasından çok korkuyorum önce ve sonradan ziyade. Stres korku merak heyecan hepsi karışık uyuyamam zaten sanırım bu gece :) pek tanınan biri değilim burda ama elimden geldiğince bildiğim konularda yardımcı olmaya çalıştım bende dualarınıza talibim ❤️

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bende öyleydim biliyor musun . İlkinde zaten hicbiseyden haberin yok:D ikincide neler gelecek başına biliyorsun :D

Benim ikincide toparlanamadık üçüncü :D hastane de doğumda Allah im dedim ben daha dün burdaydim  sanki:D

Velhasıl geçtiği gitti 1 sene oldu darısı da sana canım. Rabbım sağlıklı sıhhatli kurtarsın ikinizo de<3

(342 puan) tarafından
Soruyu soran ben degilim ama merak ediyorum ücüncü sezeryan cok mü kötü? Yoksa ikinciyle aynimi
(3,163 puan) tarafından
Amiiin canım. Ne güzel anlatmışsın. 2 kız annesinin sorusuna ortak olayım bende. 2 sezeryan oldum 3. Yü bazen düşünüyorum ama korkuyorum da Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
tarafından
2 kız annesi kötü değil ya benim çok güzel geçti açıkçası sadece arasında 1 sene vardı o yüzden ürperdim. Dedim ya dogumhanede bile Allah im dedim ben daha dün burdaydim;))

Yoksa ikiden böle kolay geçti. İkinci de benim için çok kötüydü
-Reklam-
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Rabbim kolaylıklar versin inşallah 
(3,148 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Rabbim saglikla kavustursun canimm. Duygusalim suannn
(3,148 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende çok karisigim. :/
0 oy
(7,896 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ne güzel yarın yavruna kavuşacaksın darısı başıma :)
(3,148 puan) tarafından
Öyle valla. Ama geride 2 tane bırakmak da zor geliyor :) sağol canım teşekkür ederim inşallah sen de sağ salim vakitlice kavuşursun ❤️
0 oy
tarafından

Rabbim bir nefeste kurtulmanızı evinize sağ saglim gitmenizi nasip etsin <3 duanın iyi niyetin tanınan kişi olmasına gerek yok ki Rabbimiz tek iyi niyetimiz tek. Rabbim yardımcın olsun uyuyup dinlenmeye çalış ❤️❤️

(3,148 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm ❤️
(3,148 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Rabbim kolayliklar versinnn su gibi geçsin inşallah. Çok zor 2 sezeryan geçirmiş biri olarak diyebilirim ve zaten sen de çok iyi biliyorsun ki sonunda kavuşacağın güzellik her şeye değecek güzel anne ❤️ Sağlıcakla kavuşun inşallah.
(3,148 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım orası öyle de bakalım artık :)
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Uyu bence uykusuz geceler seni bekliyor  :)) sakin ol dua edicem tanımam gerekmiyor iyi niyet önemli bence  Allah'a emanet olun sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu 
(3,148 puan) tarafından
Ah ah ne uyuması kaynanam güya yardıma geldi ona. Hizmet ediyorum yatak ser sahur hazırla mutfağı temizle filan. Teşekkür ederim çok sağol ❤️
(1,562 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah
(3,148 puan) tarafından
Allah razı olsun çok sağol
(1,562 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin sağlıkla kucağına al inşallah
(3,148 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(6,398 puan) tarafından

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :) 

(3,148 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah ❤️
0 oy
tarafından

RABBİM yar ve yardımcın olsun inşallah

(3,148 puan) tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 167 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mucizeannesi (1,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 261 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
18 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kafamizgokyuzu (838 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 158 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Tayfa 2022 (689 puan) tarafından soruldu

411,849 soru

12,398,416 cevap

44,316 kullanıcı

Kategoriler

...