Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_ef18a6d33c4086f5680fe5f9c3d94a99, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Hamilelik şansi varmi acaba bu durumu yasayan-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Martta kimyasal gebelik gecrdim tek sag tupum var  20 sinede regli oldu  duzen sasti gunum degisti diye takip yapmadım digru düzgün iliski dahi olmadi dun kahverengi lekelenme oldu birazcık bugunde biraz daha oldu goguslerimde şişkinlik var sag bacağımda agri biraz önce test yaptım ama negatif boyle olup kanda hamilelik ogrennn varmi yada regliyemi çevirir yarin kan vermeyede gdecem eger olmazsam 

1 cevap

0 oy
(855 puan) tarafından
canim teste tekrar baktinmi silik cizgi varmi diye
tarafından
Sagol canim bir tek sen cvp vermişsin kör olacaktım artik baka baka
(855 puan) tarafından
anladim ama hava degisiminden de bu ay nerdeyse bi on tane kadar gordum bu ay gecikme yasayanlari olabilir gec dollenme ama alti gun gectiyse kanda mutlaka cikmasi lazimdi
tarafından
Yarin kan vericem bakalim hayırlısı artik
(855 puan) tarafından
insallah canim gonlunden gecen olsun rabbim hayirlisini versin
tarafından
Allah razi olsunn cok sagoll
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 646 göst.
0 oy
6 cevap 371 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ball annesi (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 290 göst.
9 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kkesma (64 puan) tarafından soruldu

413,962 soru

12,459,715 cevap

46,661 kullanıcı

Kategoriler

...