0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bim den aldığım. Şu emzik var   kullananlar vardır belki aranızda...    Ya bu emdiği  silikon yer  le bu  mavi olan olan kısım arasında bi bölüm var  orayi  nasıl temizleye bilirim.  Bi yolunu bulamadım gitti   sanırsın dünyanın kiri orda birikmiş kaynatıyorum kenarından bi şey le almaya çalışıyorum ama gitmiyo bi de. Arlkasını filan da çıkarmaya çalıştım ama arkası da. Çıkmıyo bu ben de ki üretim hatası mı... Yoksa herkes te mi böyle...  Herkes te böyle olmuşsa nasıl. Temizlediniz o ara bölüm u 

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Orası temizlenmiyor emzik copeeee gidiyor malesef
tarafından
Çok uğraştım bizimkinin de sonu çöp gibi duruyor o zaman
tarafından
Geçmiyor valla ben atıyorum yeni alıyorum şuan 4 emzik var ama değişecek büyücek emzigi
tarafından
Ben de 9.tane emzik var. Biri bitiyo diğeri biri bitiyo öteki   derken. Kızım ın şimdi 9   opluşumun da bunu bim den iki li almıştım.  Bi de o iki si var....  Diğerlerinin   böyle bi problemi olmadı valla. Aynısının. Pembesi de kızım da var ama onun kinde böyle bi sorun yaşamadım halem de kulöanıyo. Temiz o kaynayınca filan da. Temizleniyo diğerleri ama bu yok. Bunla beş edemedim bi türlü
-Reklam-
0 oy
(979 puan) tarafından
Tutma yerinin ordan çekince çıkması lazım bn emdiği yeri filan çıkarıp kaynatp snra tekrar takıyorum.. bütün emzikler aynı mi blmiom da
tarafından
Yok canım ya  bu çıkmıyo  denemediğim şey  kalmadı çıkaramadım eşime verdim onda çıkaramadı yok olmuyor yani
(979 puan) tarafından
Çok zor çıkıyor zaten.. çıkması da lazım yani temizlemek için
0 oy
tarafından
Bence emzikle alakali bise ben e bebektn bi emzik almstm oglum kullandi 2 ay kdr hic oyle bi sorun olmadi sonra emzigi degistrdm we baby aldm devamli kir.benzeri seyler giryordu birde bi baktm kucucuk bi sinek gibi bise vardi ay sok olmstm attm hemen nasil girdi anlamadim yaa 2 hafta bile.kullanamadik
tarafından
Aynen ben de vee  baby nin bi tane si kızım da olmuş tu. Sinek gibi değil ama bi ben yoktum sanki için de. Bi ay kullandık   geri çöp oldu o da
tarafından
Mecbur degistircez artik emzikleri wee baby ikili almstm simdi digeri daha 1 ay olmadı ama asiri kirleniyor cikmiyorda malesef artk degistircm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 77 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 336372 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
15 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sardunya (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
24 Şubat 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Hiraebru (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 235 göst.
2 Ocak 2023 Aile kategorisinde Eranur (47 puan) tarafından soruldu

405,649 soru

12,154,779 cevap

36,588 kullanıcı

...