Canim tamamen kisilerle alakali. Kimisi sesini cikaramadigindan kabul ediyor. Kimisi imkansizliktan kimiside gerçekten guvendiginden. Ben mesela evlenecegimiz zaman berabrr otururz dedim kaynamam tekti. Esimde hep annesiyleymis ayirmak istemedim onları Allah var. Yani kabul etseler beraber oturacak tik. Ama 4 tane melek gorumcelerim saolsun. Evin ayri olsun anne tatli komsu olun demisler. Ayni binadan ev aldilar evimiz ayri oldu. Simdi esim bil3 diyor iyiki ayri olmus evimiz diye. Hamdolsun hic kavgamiz olmadi annemle ama birlkte olsak geçinemezdik eminim. O bana bise diyemezdi ben ona diyemezdim icten ice sinir hastasi olurdukoyuzden mecbur birakmasin Rabbim kimseyi
Biz ssverek evlendik eşim hep diyordu evlenirsek asla seni ev üstüne götürmem sen sinirlisin tartışma çıkar die. Ama biz 1 sene içinde evlendik die mecburen ev üstüne gittik ama kayınbabam eşime sormuş hep bizimle mi kalacaksınız yoksa gidecekmisinz die
Eşimde kendimizi toparlayıp gideriz demiş. 2 sene en fazla dedik.
Ama 4 sene beraber oturduk hiç iyi bir şey değil. Canm acıdığı zaman eşime ilk defa keşke seni bı kadar sevmeseydim de birlik gelmeyi kabul etmezdim dedim zoruna çok gitmişti
Ama onun elinde avucunda hiç bir şey yoktu ev alamazdı bunu da biliyordum oda çok istiyor du ama olmuyordu bir türlü
Vee 1 aydr evimiz oldu Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
1,493,701 soru
24,404,578 cevap
350,409 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın