0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar kızım 41 gunluk emzık tutmuyor nasıl tutturcam ben buna emziği deli olacam ya sureklı göğsüme yapısık gezıyor bu sfer sureklı acıkıyorum yoruluyorum emzırırken uyku uyutmuyor en azndan emzık tutsa bıraz uyur bende rahat ederım ama agzına koyuyorum yarım saat ugrasıyorhm en son tutuyor ama ben bıraktımmı gerı atıyor neyapabııır sızce  

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tutmadıysa tutmaz canım boşa uğraşma hem çok küçük daha sürekli memede olması çok normal çabuk bıkmışsın :) 
-Reklam-
0 oy
(2,401 puan) tarafından

Altı aylık olduk Elhamdülillah halen tutmuyor halen tutmuyor eşim tutan bebekleri görünce iç çekiyor tutmadı diye babası gibi inatçı :D

0 oy
(266 puan) tarafından
Farklı bir emzik dene istersen bazen emziği beğenmiyorlar 
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım benim kızımda tutmadı 4 ayına gelmişti tuttuğunda ben kızıma veriyordum 4 ay öncesinde ogulceyip kusuyordu verdiğimde evde farklı farklı 10 adet emzik var bunu almadı sevmedi başka bunu sevmedi başka sonradan damaksiz düz yassı olan var onu tuttu 4 ayında almayınca almıyorlar valla Rabbim kolaylık versin canım 
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Canım farklı bı emzik dene bu damaksiz olanlar var meme ucu gibi belki onu alır benimkide 45 günlük verdim valla hem emzikli çocukları çok seviyorum hemde iyi oluyo emziriyirum yatigna koyup ağzına emzik veriyorum daliyo uykuya
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Belki denemişsindir ama emziği ağzindan çeker gibi yap bebekler emme refleksi ile tutuyorlar 
0 oy
(752 puan) tarafından
Bizim kızın emzigine ben gaz damalasi döküp veriyordum metsil böyle tatlı ya tadı direk alıyordu kuru kuru emmiyorlar bebeler canım tatlandir bide öyle dene bizimki 11 aylık emziksiz gezmez . 3 ay anca emdi beni sonra da sürüm kesildi eğer emzik emmeseydi hiç durmaz mis yani öyle zor duran bebek en azından emzik biraz oyalıyor onu :)
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Hangi emziği kullanıyorsun. Biz ilk bips verdik hemen aldı. Sonrada Philips avent geçtik onu da aldı. Avent bipsten daha güzel. Bunu ağzından çıkarmak istemiyor.
0 oy
(20,533 puan) tarafından
Benim 3 üde tutmadı :) bi şekilde alışıyosun canım
0 oy
(256 puan) tarafından
Bende çok uğraştım tutsun diye 5 kere emzik değiştirdim  şuan 5 aylık oldu 1 aydır yeni yeni tuttu şükür. kundak yaptığında emziğe destek ver ağır geldiği için atıyorlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
13 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya 5821 (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
2 cevap 45 göst.

409,530 soru

12,309,459 cevap

38,662 kullanıcı

Kategoriler

...