0 oy
213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (701 puan) tarafından
Allah izin verirse Ağustos sonu Eylül  başı gibi doğumum olacak İzmir'de oturuyorum kısa kol mü alayım yada içine kısa üzerine uzun mü alayım üşür mu sizce tişört modeli baksam

7 Cevaplar

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Hic kisa kollu alma yani zibin al sadece. Havalar zaten serinlemeye basliyor yeni dogan da kendi vucut ısısını koruyamadogi icin uzun giydirirsin
(701 puan) tarafından
Uzun kollu zıbın değil mi cnm diğer oğlum kışın doğdu hep kalın giydi bunda bilemedim
(3,951 puan) tarafından
Zibinlari yarim kol dq alabilirsin ama yeni dogacagi icin kısa kollu duramaz seri olur onun icin
-Reklam-
0 oy
(7,493 puan) tarafından
Yenidogan vucudunu sıcak tutamaz canım çok sıcaklarda uzun kollu zıbın ve altla giydirmistim 
(701 puan) tarafından
O zaman hiç kısa zıbın filan almiyim zıbın ve uzun kollu alayım cnm teşekkür ederim
(7,493 puan) tarafından
Ya uzun kollu zıbın al bir iki tane bir iki de sıfır zıbınla uzun kollu takimlardan alirsin onuda öyle giyer havanin durumuna göre
(701 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Bir kaç tane kısa kollu yeter havalar soğuyor bebeklerde çabuk büyüyor sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 
(701 puan) tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
(4,042 puan) tarafından
Uzun al uzun soğuklar başlar yeni doğan sicak olması lazım
(701 puan) tarafından
Tamam cnm uzun alacağım hepsini kıyafet zıbın filan
(4,042 puan) tarafından
Allah kurtarsın şimdiden sağ salim kucağına almayı nasip etsin
(701 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(777 puan) tarafından
Ben tüm yaz uzun kollu zıbın ve ayaklı don giydirmiştim. Kışa kollu en fazla gün içerisinde bir kaç saat durabilir uyurken üşüyebiliyor lar. Sağlıkla kucağına al :)
(701 puan) tarafından
Bende hepsini uzun  almaya karar verdim  amin inşallah cnm
0 oy
(932 puan) tarafından
Biz ne giyiyorsak bir fazla si canim
0 oy
(91 puan) tarafından
Canım bende qgıstos sonu Eylül bası dogumum ben zıbın askılı aldım çünkü eylülden sonra kış gelmiş oluyor bos yere yazlık fazla bişey alma 2 3 tane alsan yeter uzun kollu almanı tavsiye ederim ben öyle yapıcam :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
3 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sertuğ (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 378 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 312 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Umutlu1 (251 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,106 soru

24,380,990 cevap

348,733 kullanıcı

...