0 oy
1,177 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından

image

mesajin devami

24 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kiz sen adamin g.... kaldırmışsin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya hala tamam senin dediğin gibi olsun diyor hayır niye ne hakla herşey onun dediği gibi oluyor o kim paşa evladımı
(265 puan) tarafından
Ne yapacağımı bilmiyorum cok caresizim
tarafından
Kölem ol diyo çok git ona pabuç bırakma
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Kolesimisin esimisin belli değil ömür geçer mi bu insanla bilemedim 
(265 puan) tarafından
Kader ne diyeceğim bilmiyom
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Sanırsın padişah onun dediği olacak ona itaat edilecek edilmezse evden atıyor. Çok sinirlendim okurken 
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Ayy bu ne böyle küçük dağları ben yarattım havası. Saçmalık Allah yardımcın olsun 
(265 puan) tarafından
Amin sağolun
0 oy
tarafından
Gitmek icin hâlâ neyi bekliyorsun ?

Ev ustune ev olmaz 

Bu adamdan es  de baba da olmaz kuzum.
(3,084 puan) tarafından
Bu karı kolay kolay bunu demez
0 oy
tarafından
Sen çok Altan alıp bunu şımartmışsın suç sende baştan bunu yapmayıp dizginleri ele alacaktın adam saba hiç konuşma hakı vermemiş ki şimdide konuşma diyor 
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Hala tamam olsun demeni bekliyo kimsiin seen paşa dölü mu valla çok kuruldum bak ben bu adama karsimda olsa parcaliycam 
tarafından
Ahahahah paşa dölü mü çok güldüm kiz sjsjsjsjjs bence döl israfı boyleleri hic evlenmesin
(3,084 puan) tarafından
Valla aslında sadrazamin sag d..şağımısın derlerde neyse
tarafından
Allah seni kahretmesin cocuk uyuyo guldurme ☺☺☺
(3,084 puan) tarafından
Sinirlerim bozuldu kız öyle deme
tarafından
Kuzu kadin aşırı yüz vermis g.tunu kaldirmis belli. Evlendik diye kölen olmadik bi de o isterse gonderirmis pardon? Okurken sinirlendim yasayanin Allah yardimcisi olsun. Boylelerinin agzina sicicaksin bak nasil kiymetli oluyosn
0 oy
tarafından
Yazdigin msja bak ya adama resmen butun ipler senin elinde beni istedigin gibi yonlendirebilirsin demissin. Erkekler boyle kadinlari sevmez canm elinin altinda gorur nasil olsa sozumden cikamaz diye dusunur. Az disini goster agzina sic bak bakim nasil kapinda kopek oluyo. Bi de soylediklerimi yapmazsan gonderirim demis lutfetmis haspam ya sinir oldum
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Hemen atarım demedim ne ya ne sanıyor bu adam kendini ne zaman atarmiş Paşazade çok simarmiş şimdide hep ipler benim elimde olsun diyor.  Sen niye ko.pek gibi çabalıyorsun birazda o çabalasın.
0 oy
(752 puan) tarafından

Atsan atilmaZ satsan satılmaz misali .  Ne gidebiliyorsun ne kalabiliyorsun çok zor bı durum Allah yardımcın olsun kardeşim rabbim gönlünü huzurla donatsin eşini sana  hizmetkar eylesin inşallah kapından dibinden bir dk ayrilmayan ağzının içine bakan bı eş eylesin dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden.<3

(265 puan) tarafından
Amiin Allah bin kere razı olsun ❤️
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Sen bi taraflarını çok kaldırmışsın 
(265 puan) tarafından
Ailesiyle yaşıyoruz ben annemlere bi kaç gün yatılı gidince kaynanam dolduruyor ve olan bize oluyor
0 oy
tarafından
Olayi bilmiyorm bu postunuza ve attiginiz msja yorum yapiyorm 

Size sunu diyim ayni msji esim bana atti iste sen beni gormuyorsn istedigini yapiyorm sevgine ihtiyacim var felan bunun benzeri msj alan biri olarak icimden gecen elleme acik surunsun belki istedigimi yapar felan die gecirdm o beni pohladikca zerre acimadm ona bilin die diorm 
0 oy
(8,169 puan) tarafından
Ben senin kölen değil eşinim deseydin yazdıklarına bak ya kendini ne zannediyor acaba. 
0 oy
(474 puan) tarafından
Kardeşim sen ne yaptın böyle? Bir eş bunları söyler mi yahu. Ne demek yaranmak gözüne girmek falan sen onun eşisin biricik hanımısın. Öyle şeyler yapma biraz gururlu ol sen onunla eşitsin birbirinize karşı saygılı ve sorumlu olmanız gerek. Bu düzeni ancak kendi değerinin farkına vararak değişebilirsin. Onunla eşit olduğunu anla ona yaranmaya çalışma saygı sevgi göze girmekle alakasız şeyler. Çok taviz vermişsin kendinden 
0 oy
tarafından
Aynı benm eşim ya duymak istedipi tek şey"tamam"
(265 puan) tarafından
Bizi adam yerine koyan olmaz zaten tamam dedigimiz sürece tamam demezsende huzurun yok
tarafından
Ayynen tam olarak öyle
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Kaç yaşındasınız eşinle sen
(265 puan) tarafından
22 yaşındayız
(1,855 puan) tarafından
Bu yaşlarda normal yasadiklarin
(265 puan) tarafından
İnşallah oyledir inşallah gecicidir
0 oy
(19 puan) tarafından
Aynısı başıma geldi iki aylık oğlumla,anneme  gezmeye gidince eşim beni kapida bıraktı eve dönmek istediğimde ise kapının kilidini değiştirip sokağa attı bizi aylarca ailemde kaldim ne aradı ne sordu telefonlarını kapattı boşanma aşamasındaydik sonra rabbim kapıma dönerdi aylar sonra,rabbim senden uzak etsin bacim bunu görünce açım tazeledi sadece yanlış anlama lutfen
0 oy
tarafından
Kapinin onune eliyle koymasi mi gerek bu adamdan es mi olur?
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Bii hössttt de bakalim, az geri dursun. Seni evden atarim ne ya, ćöpmu atiyo. Adamsa atsin da gorelim. Allahin kilibiklari, sozleri bi hanimlarina geciyor.  Sende ne hemen ben gideyim basimin caresine bakarim diyosun, sen kaleni terketme. Seni yönetmek mi istiyo bu, itaat etmeni bekliyor herhalde.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,247 göst.
27 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde busraerpolat (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 470 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 816 göst.
31 Mart 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,189 soru

12,465,230 cevap

46,876 kullanıcı