0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2018 li oldumuz yerde ücretsiz jimnastik varmış bugün götürdüm ama başına buyruk hiçbişey yapmadı orda toplarla oynadı durdu hocaya dahi bağırıyor parkuru yaptı Bi hatalıda olsa hatasını dinlemek istemiyor milletin cocuğu anasıyla yapıyo benimki hep bağırttı devam etsem mi kararsızım hoca alışır diyo yüzmede varmış anneyle bir giriliyor hoca erkek onda çekimserim kendimde bilmiyorum yüzme napsam yaaaa uyumsuz oğlumla 

9 Cevaplar

0 oy
(17,829 puan) tarafından
Bence götür alışsin. Evde durdukça daha uyumsuz olur. Gidip geldikçe alışır. 
tarafından
Doğru diyorsun canım kış döneminde anaokuluna vermek istiyorum çünkü birde
-Reklam-
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Götür tabii kız belki hevesi gelir nerde yasiyorsun
tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
tarafından
Alışır canım goturuver
tarafından
Doğru diyorsun canım
0 oy
tarafından
kesinlikle göndermelisin. sporun her türlüsü disipline eder çocukları. o nedenle bahsettiğin uyumsuzluk zamanla geçer, geçmezse keyif almıyor demektir zaten. 
tarafından
Hiç cocuklara bakmıyor bile ama parkur kurulunca cok sevdi bırakmak istemedi
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Hangi şehir orası 
tarafından
Ankara
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Bence de götür 
0 oy
tarafından
sabret götür alışır zamanla evde kalırsa daha uyumsuz olur 
tarafından
Doğru diyorsun canım benim içinde keyifliydi baya
0 oy
(632 puan) tarafından
Hayir kotu gecti diye sakin vazgecme artik cok cocuk gidiyor her konuda o kadar faydasi var ki gide gide ogrenecek uyum gostermeyi takim olmayi kendine guvenmeyi sakin vazgecme sabret ve devam et. Ben insallah 4 yasina basar basmaz spor okuluna yaz kis gonxermek istiyorum nasipse 
tarafından
Ayy cok saol canım benim cesaret verdin bana
0 oy
(632 puan) tarafından
Hem ucretsizmis bir xe sakin kacirma inan cocugum 32 aylik haftasonu oyun grubuna goturuyorum saati parayla uyumu artsin diye boyke ucretsizini bulsam hic kavirmam
tarafından
Doğru diyorsun canım yüzme de kararsız kaldım ama yüzme bilmiyorum bide havuz girip sap gibi durmak nebilim mayo altına şortmu giysem gidersem
(632 puan) tarafından
Olsun sen git ne giymek istersen onu giy git ben de bilmjyorum ve esim ogretmeye calisiyor korkumu yenemiyorum cocuklarimiz korkmasin senin yapjp yapmaman onemli degil senin varligin ona gereken cesareti istegi verir bu firsati arayip bulamayan cok anne cocuk var ayagina gelmis geri yepme canim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 80 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serapse (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
28 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kusozlem (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 315 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,654 soru

24,480,241 cevap

356,553 kullanıcı

...