0 oy
711 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (232 puan) tarafından

Kızlar eşim bi kaç saat önce geldi benden bilezik istedi borcu varmış. Bende vermedim kavga etti benle "sanki ananın evinden getirdin"diyo zaten yeni doğum yaptım sinirden ağlattı beni. Anlayışsız bi eş değilim normalde verirdim ama daha yeni kurbanda satmal için 6 tame büyük baş aldı koyunlarımızda var onların kuzularıda var.  Madem borcun var borcunu ödeseydin niye büyük baş aldın dedin bende  böyle kavga ettik haklı mıyım sizde yada napim akıl verin bana :(

25 Cevaplar

0 oy
(134,265 puan) tarafından
ne borcu varmis
-Reklam-
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Gayet haklısın verme bilezik falan dünyanın binbir türlü hali var borç için bilezik bozdurulmaz benim eşimde benden istiyor vermiyorum vermem de o benim güvencem 
0 oy
(3,083 puan) tarafından
Eşim istesin alyansimi bile çıkarır veririm bilirim ki zor durumda. İçkisi yok sigarası yok boşa para harcamaz kendine birsey alacağı zaman on kez düşünür. Ama orda burda harcayan para tutmayan bir insan olsa zırnık vermem. Adama bağlı yani bu. Ben çalışıyorum paramı kredi kartımı ödedikten sonra eşime gönderirim birikimimizi o yapar
0 oy
(494 puan) tarafından
Birikmiş biraz paramız vardı hic ihtiyacımız olmamasına rağmen eşim benden habersiz almış gitmiş motor alacam diyodu aldı dün bana sormadı bile  şimdi kavga etsem elime ne geçecek aciklamasida benzin cok pahalı araba ile gidince masraf oluyo o yüzden motor aldım dedi çok canm sıkıldı sırf huzurum bozulmasın diye sustum bayram ustu

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,012 göst.
20 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 767 göst.
12 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yumudukk (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 310 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,765 göst.