Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_8e747b3d610e6c614265e045487e1823, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kızımın elini kedi ısırdı-Aile & Aşk
0 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (124 puan) tarafından
2 yaşındaki kızımın elini kedi ısırdı kaynanamlarin evinde kedi var görümcem getirmiş  barınaktan iftara gittik kedi ısırdı çığlık attı ağladı hastane hastane dolaştık kuduz aşısı oldu daha 3 doz daha olucak 2 gün sonra ısırdığı yerde  enfeksiyon kapmış sonra kediye alerjisi çıktı inannin çok morelim bozuk deflarca kediyi bı gelince odaya koyun diyorum yok yok bişey yapmaz diye diye çocuk mahfoldu gorumcemde  artık hastaneden geldik kapıyı kapadılar kediye ayy kedi kapıyı açmak istiyor diyor inanır mısınız kızımı umursamadı hala kediyi düşünüyor valla çok sinirliyim uzun oldu kusura bakmayın yazmak istedim 

5 Cevaplar

0 oy
(14,422 puan) tarafından
Ohaa çğşş yaa eşşek dama çıktı 

Yemişim kedisini,bebiş gidince çıkar n'olacak 
(124 puan) tarafından
Valla okadar sinir oldum ki normalde okadar sus pus değilimdir ama kendimi zor tuttum yoksa kavga çıkacaktım için yandı inanirmisin çocuğun elini öyle görünce çok üzüldüm
(14,422 puan) tarafından
Kız enfeksiyon kapmış diyorsun daha ne olsun insan delirir tabi
-Reklam-
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Ay benide küçükken kolumdan kopek isirmisti bilirim o kuduz aşılarını 9 tane olmuştum tam . Geçmiş olsun csnim allah beterinden korusun bir daha gitme bence zaten kediyede alerjisi varmış tamam keşide bir can atsın sokağa demiyorum ama sen gitme bence uzun bir süre 
(124 puan) tarafından
Valla bakalım bayramda gidelim dio eşim ama bilmiyorum iyice sinir oldum
(1,089 puan) tarafından
Kocana güzelce izah et çocuğun alerjisi olduğunu daha fazla dipdibe getirirseniz kronikleşir ve hayatı boyunca geçmez bence bir süre gitme
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Yani şu kedi köpek sahipleri dillerinde ay bişey yapmaz bişey yapmaz sonra al ısırır,parçalar ****** bu ya güven olmaz işte Allah biliyor hiç haz etmem evde beslenilmesinden.
(124 puan) tarafından
Bende haz etmem zararda vermem ama insana güven olmuyor hayvana nasıl güvenip.bisey yapmaz diyorlar anlamıyorum
0 oy
tarafından
Yemin ederim şu ziyaretler yüzünden sevdiğimiz hayvanı sevmez olduk. Ne işi var evde kedinin ya ? 

Benim kaynanaminda var kocaman tekir kedi Allah'ım kedi seven ben nefret eder oldum kokudan oturamazsin. Tüyleri her yerde yemek yiyemezsin. Daha bir sürü şey. 

Hay.van bu ya ne kadar guvenebilirsin. 
(124 puan) tarafından
Aynen buda tekir ister istemez kokuyor
tarafından
Kaynanamlara sorsan çocuklara bebeklere hiç bişey yapmıyorr...  Nefret ediyorum resmen ya evde kedi falan olmaz.
0 oy
(271 puan) tarafından
Allah akil fikir versin... bi anne kedi 5 yavru sahibi olarak rahatsiz olan biri olunca bu yetiskinde olsun fark etmez kapatiyorum herzaman heleki cocuklardan itinayla uzak tutuyorum ne olur ne olmaz diye.. bence tepkini koy gitmedigin zaman neden gelmiyosun dediklerinde kediyi öne sür 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 224 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Behis (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 447 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
5 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,930 soru

12,459,007 cevap

46,608 kullanıcı

Kategoriler

...